Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

IVAN KARIJERU NASTAVLJA KAO SOLISTA - OD SEPTEMBRA KONCERTI


Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni.  Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.


Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije  ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere.  Prvi samostalni singl  je pesma ,, Ibar ust’o protiv brega“, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.

- Neizmerno sam srećan što ću sa ekipom saradnika obilaziti gradove koje do sada nisam, ili sam retko u njima pevao. Srbobran sigurno spada u mesta čijem pozivu ću se rado odazvati. Tek sledi ono najbolje što ću ponuditi dragoj publici, kako koncertno, tako i studijski, dodao je Milinković za portal http://www.srbobran.net.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv ,, Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

- Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.

 S.N. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.07.29

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin