Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

BIOSKOP NA OTVORENOM U SRBOBRANU I TURIJI!


U okviru Kulturnog leta koje organizuje Dom kulture, u Turiji u petak, a u Srbobranu u nedelju svi ljubitelji sedme umetnosti mogu da pogledaju besplatno filmske bestselere koji su osvojili publiku širom sveta...


SRBOBRAN:

Francuski visokobudžetni film „Nove Aladinove avanture“


4.08.2019. godine u 21 čas
Košarkaški teren iza sportske hale, Srbobran
Ulaz slobodan

O filmu:
Film je izašao iz produkcije 2015. godine pod originalnim nazivom „Les nouvelles aventures d’Aladin“, a režirao ga je Arthur Benzaquen.
Priča počinje na Badnje veče u jednom tržnom centru, u današnje vreme, gde dva lopova u toku pljačke bivaju otkrivena od strane dece. Kako bi se izvukli iz nepovoljne situacije, lopovi deci pričaju improvizovanu verziju bajke o Aladinu. Film po kvalitetu i humoru podseća na odlične ekranizacije „Asteriksa i Obeliksa“, koje su kod nas vrlo popularne, tako da će, verujemo, i ovaj film biti dobro prihvaćen.

TURIJA:

KAKO SE REŠITI ZETA

Sportsko igralište, Turija
2.08.2019. godine u 21 čas
ulaz slobodan

O filmu:
Najveći košmar za svakog oca koji ima ćerku počinje onda kad njegova mezimica odraste i dođe dan da ga upozna sa svojim dečkom. Obično je to neizbežno odvratan tip koji želi samo jednu stvar od njegove predivne devojčice. I upravo taj dan osvanuo je za Artura, Polija i Ćusa. Njihove slatke ćerkice odlučile su da bace svoju budućnost u smeće, tako što su se spetljale sa trojicom gnusnih momaka. Stoga, njihovim očevima ne preostaje ništa drugo nego da ujedine snage kako bi se rešili njihovih momaka. To znači samo jedno – rat, u kojem se ne biraju sredstva da bi potencijalni zet nestao sa lica Zemlje.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2019.08.01

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin