Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

NAJMLAĐI OČARANI FESTIVALOM BAJKI


Tokom jučerašnjeg dana, u periodu između 19:30 i 20:00h na trgu Slobode održana je pozorišna predstava za decu na otvorenom. Dečija drama pod nazivom  „Kraljevski festival bajki“ osmišljena je i pripremljena po tekstu i režiji Darka Joksimovića dok se za samu izvedbu postarao profesionalni glumački ansambl iz Beograda.


Priča o kralju, kraljici i njihovoj razmaženoj ćerci koja odbija da zaspi, dočarana je mnoštvom drugih, poznatijih bajki koje se u ovoj drami međusobno prepliću i zajedno vezuju u glavnom motivu dela. Vešto skrojen dramski zaplet omogućio je srbobranskim mališanima da na sceni ugledaju junake iz bajki o kojima su možda već nešto čuli i ranije. 

Ovaj pozorišni komad prošao je zapaženo među Srbobrancima, a u predstavi su ponajviše uživala deca koja su bila tu sa svojim roditeljima, kao i slučajni prolaznici koje je možda zaintrigirala neuobičajena gužva u središnjem delu parka.

Događaj je organizovan u sklopu Kulturnog leta koje je pripremio Dom kulture u Srbobranu, a u toku ovog meseca sledi nam značajan broj sličnih manifestacija osmišljenih u okviru ovog projekta.  

Postavio: Srbobran.net dana 2019.08.07

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen