Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U ZDRAVOM SRBOBRANU ZDRAV DUH

ALEKSANDRA UZELA ZLATO, A DUŠAN BRONZU!


Zlato I bronza stigli su u Srbobran iz Kanjiže, gde je u subotu 38. put održan Running & swimming festival, međunarodni skup atletičara I plivača. Prvo mesto i zlato u polumaratonu osvojila je Aleksandra Vrsajković, a bronzana medalja u trci veterana na 10 km pripala je Dušanu Srdanovom.


Na ovom skupu atletičara i plivača Srbobran se predstavio sa ukupno četiri takmičara. Pored osvajača medalja, maraton na 10 km trčali su naši Zoltan Habi i Slobodan Miković.

- Četvrti put sam učestvovala na maratonu u Kanjiži. Do sada je bila jedna bronza, dva srebra, i sada zlato, prvo mesto. Dan je bio izuzetno topao, kao i do sada. Trka je bila jako lepo organizovana, dosta okrepa, na tri mesta su bile prskalice sa vodom,a i staza je bila lepa. Ja sam trčala 21 km, a muškarci, koji su bili sa mnom 10 km. Polumatarton sam istrčala za 1.52. Moglo je biti bolje, ali je dan bio težak i topao, kazala je posle trke Aleksandra Vrsajković.

Za nepunih mesec dana naše maratonce čeka novi izazov. Naime, 08. 09. 2019. godine u Bačkoj Topoli se održava 11. Memorijalni maraton Pal Skenderović i kako saznajemo svi planiraju da učestvuju.

P.L.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.08.11

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 65
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen