Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2207/aleksandra-uzela-zlatoa-duan-bronzu/

Verzija za tampu / To ScreenviewALEKSANDRA UZELA ZLATO, A DUŠAN BRONZU!


Zlato I bronza stigli su u Srbobran iz Kanjiže, gde je u subotu 38. put održan Running & swimming festival, međunarodni skup atletičara I plivača. Prvo mesto i zlato u polumaratonu osvojila je Aleksandra Vrsajković, a bronzana medalja u trci veterana na 10 km pripala je Dušanu Srdanovom.


Na ovom skupu atletičara i plivača Srbobran se predstavio sa ukupno četiri takmičara. Pored osvajača medalja, maraton na 10 km trčali su naši Zoltan Habi i Slobodan Miković.

- Četvrti put sam učestvovala na maratonu u Kanjiži. Do sada je bila jedna bronza, dva srebra, i sada zlato, prvo mesto. Dan je bio izuzetno topao, kao i do sada. Trka je bila jako lepo organizovana, dosta okrepa, na tri mesta su bile prskalice sa vodom,a i staza je bila lepa. Ja sam trčala 21 km, a muškarci, koji su bili sa mnom 10 km. Polumatarton sam istrčala za 1.52. Moglo je biti bolje, ali je dan bio težak i topao, kazala je posle trke Aleksandra Vrsajković.

Za nepunih mesec dana naše maratonce čeka novi izazov. Naime, 08. 09. 2019. godine u Bačkoj Topoli se održava 11. Memorijalni maraton Pal Skenderović i kako saznajemo svi planiraju da učestvuju.

P.L.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign