Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U ZDRAVOM SRBOBRANU ZDRAV DUH

CILJ OSTVAREN - TOPALOV PETI NA DERBIJU


Poznavaoci i ljubitelji konjičkog sporta saglasni su da je u Subotici juče bio odličan kasački dan. Pobednik 92. kasačkog Derbija je grlo Imola sa Brankom Skenderovićem u sulkama. Među prvih pet dva člana KK Vranac iz Srbobrana. Vicešamionsko mesto pripalo grlu Paladino Stevana Sremačkog sa Borisom Kečenovićem u sulkama.


Nakon derbija svoje zadovoljstvo ne krije naš sagovornik Aleksandar Tipalov, koji je sa kobilom Kinder Star uspeo da ostvari planirano i obezbedi plasman:

- Zauzeo sam peto mesto na Derbiju i to je odlično, zadovoljni smo! Ušli smo u pet najboljih i u istoriju srpskog kasačkog sporta, kaže Aleksandar i dodaje:

- Generacija je stvarno dobra i svi konji su bili spremni. Ja sam svoj san ostvario već samim učešćem u trci. Veliki deo publike je bio tu da me podrži i bio sam jako srećan kada sam ih čuo kako navijaju, čak su mi i suze krenule. Peto mesto je za mene i mog oca Branislava veliki uspeh! Želim da kažem da je on uvek tu da me podrži i pomogne u svemu.

Srpski kasački Derbi pripao je grlu Imola sa vozačem Brankom Skenderovićem koji je do pobede došao u samom finišu trke u borbi sa drugoplasiranim grlom Paladino, Stevana Sremačkog sa vozačem Borisom Kečenovićem i trećeplasiranim Alfa Varene sa vozačem Stanom Pejić Tukuljac.Skenderović je primio trofej "srebrnu potkovicu" dok je grlo Imola nagrađeno sa tradicionalnim lovorevim vencom.

"92. Srpski kasački Derbi":

1.Imola (B. Skenderović) 1:20,3,

2. Paladino (B. Kečenović) 1:20,4,

3. Alfa Varenne (S. Pejić Tukuljac) 1:20,6,

4. Fotta Royal (D. Katanić) 1:21,0,

5. Kinder Star (A. Topalov) 1:21,1,

S.N.

Foto:printscreen

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2019.08.19

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 48
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen