Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U ZDRAVOM SRBOBRANU ZDRAV DUH

CILJ OSTVAREN - TOPALOV PETI NA DERBIJU


Poznavaoci i ljubitelji konjičkog sporta saglasni su da je u Subotici juče bio odličan kasački dan. Pobednik 92. kasačkog Derbija je grlo Imola sa Brankom Skenderovićem u sulkama. Među prvih pet dva člana KK Vranac iz Srbobrana. Vicešamionsko mesto pripalo grlu Paladino Stevana Sremačkog sa Borisom Kečenovićem u sulkama.


Nakon derbija svoje zadovoljstvo ne krije naš sagovornik Aleksandar Tipalov, koji je sa kobilom Kinder Star uspeo da ostvari planirano i obezbedi plasman:

- Zauzeo sam peto mesto na Derbiju i to je odlično, zadovoljni smo! Ušli smo u pet najboljih i u istoriju srpskog kasačkog sporta, kaže Aleksandar i dodaje:

- Generacija je stvarno dobra i svi konji su bili spremni. Ja sam svoj san ostvario već samim učešćem u trci. Veliki deo publike je bio tu da me podrži i bio sam jako srećan kada sam ih čuo kako navijaju, čak su mi i suze krenule. Peto mesto je za mene i mog oca Branislava veliki uspeh! Želim da kažem da je on uvek tu da me podrži i pomogne u svemu.

Srpski kasački Derbi pripao je grlu Imola sa vozačem Brankom Skenderovićem koji je do pobede došao u samom finišu trke u borbi sa drugoplasiranim grlom Paladino, Stevana Sremačkog sa vozačem Borisom Kečenovićem i trećeplasiranim Alfa Varene sa vozačem Stanom Pejić Tukuljac.Skenderović je primio trofej "srebrnu potkovicu" dok je grlo Imola nagrađeno sa tradicionalnim lovorevim vencom.

"92. Srpski kasački Derbi":

1.Imola (B. Skenderović) 1:20,3,

2. Paladino (B. Kečenović) 1:20,4,

3. Alfa Varenne (S. Pejić Tukuljac) 1:20,6,

4. Fotta Royal (D. Katanić) 1:21,0,

5. Kinder Star (A. Topalov) 1:21,1,

S.N.

Foto:printscreen

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2019.08.19

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


In memoriam Dragan Stojnić (Beograd, 10. novembar 1937 — 19. mart 2003)

Pretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen