Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2224/cilj-ostvaren-topalov-peti-na-derbiju/

Verzija za štampu / To ScreenviewCILJ OSTVAREN - TOPALOV PETI NA DERBIJU


Poznavaoci i ljubitelji konjičkog sporta saglasni su da je u Subotici juče bio odličan kasački dan. Pobednik 92. kasačkog Derbija je grlo Imola sa Brankom Skenderovićem u sulkama. Među prvih pet dva člana KK Vranac iz Srbobrana. Vicešamionsko mesto pripalo grlu Paladino Stevana Sremačkog sa Borisom Kečenovićem u sulkama.


Nakon derbija svoje zadovoljstvo ne krije naš sagovornik Aleksandar Tipalov, koji je sa kobilom Kinder Star uspeo da ostvari planirano i obezbedi plasman:

- Zauzeo sam peto mesto na Derbiju i to je odlično, zadovoljni smo! Ušli smo u pet najboljih i u istoriju srpskog kasačkog sporta, kaže Aleksandar i dodaje:

- Generacija je stvarno dobra i svi konji su bili spremni. Ja sam svoj san ostvario već samim učešÄ‡em u trci. Veliki deo publike je bio tu da me podrži i bio sam jako srećan kada sam ih čuo kako navijaju, čak su mi i suze krenule. Peto mesto je za mene i mog oca Branislava veliki uspeh! Želim da kažem da je on uvek tu da me podrži i pomogne u svemu.

Srpski kasački Derbi pripao je grlu Imola sa vozačem Brankom Skenderovićem koji je do pobede došao u samom finišu trke u borbi sa drugoplasiranim grlom Paladino, Stevana Sremačkog sa vozačem Borisom Kečenovićem i trećeplasiranim Alfa Varene sa vozačem Stanom Pejić Tukuljac.Skenderović je primio trofej "srebrnu potkovicu" dok je grlo Imola nagrađeno sa tradicionalnim lovorevim vencom.

"92. Srpski kasački Derbi":

1.Imola (B. Skenderović) 1:20,3,

2. Paladino (B. Kečenović) 1:20,4,

3. Alfa Varenne (S. Pejić Tukuljac) 1:20,6,

4. Fotta Royal (D. Katanić) 1:21,0,

5. Kinder Star (A. Topalov) 1:21,1,

S.N.

Foto:printscreen

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign