Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

CRVENI ŠEŠIR


Predstava „Crveni šešir“, prikazana je juče na Trgu slobode. Popularne glumice Nada Blam i Mina Lazarević posetile su naš grad i donele na scenu likove fiktivnih glumica Slavne i Dunje, glavnih i jedinih junakinja ove predstave.


Toplo i prijatno letnje veče omogućilo je da Kulturno leto koje Dom kulture organizuje dobije jednu od perjanica u nizu događaja koji su deo ovog projekta.

 „Crveni šešir“ obrađeni je siže odnosa dve beogradske glumice, jedne mlađe, a druge starije. Radnja sačinjena po istinitoj priči pokazala se kao dovoljno interesantna kako bi bila pretvorena u pozorišni komad i držala pažnju široke publike.

Za uspeh ove predstave verovatno je zaslužno i uspešno kombinovanje laganog i šaljivog tona naracije sa ozbiljnim i složenim motivima. Centralna tema zavisnih prijateljskih odnosa koji se kreću od ljubavi do mržnje i natrag, tako česta u sredinama poput naših, prikazana je autentično i ubedljivo, ostavljajući odrasli deo publike zamišljenim.

Opet, zbog komičnog karaktera, predstava je bila zanimljiva i deci, koja su poređana na ogradi tik do bine uživala u šalama i dosetkama dveju glumica, nagrađujući njihov rad osmesima i aplauzima.

M.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.08.21   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin