Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

IMPROVIZACIJA KAO PO SCENARIJU - HIT PREDSTAVA STIGLA DO SRBOBRANA


Pozorišni komad “Ne oklevaj – improvizuj”  autorski je projekat Srđana J. Karanovića osmišljen oko više različitih improvizacionih glumačkih vežbi čiji konačni sadržaj određuju sami posetioci predstave. Za to da Srbobran ostane neuskraćen za ovu hit-predstavu, postarao se Dom kulture u Srbobranu, a pozorišni komad “Ne oklevaj – improvizuj” prikazan je juče na srbobranskom Trgu slobode u večernjim satima.


Zahvaljujući adaptivnom scenariju koji se “piše uživo” ovaj komad je pri svakom svom prikazivanju svež i obogaćen novim sadržajem zbog čega je postao zanimljiv širokom auditorijumu i zaživeo u velikom broju naših gradova. Svaki nastup ostvaruje se tokom svog trajanja i nosi jedinstven pečat publike pred kojom je izveden.


Postava sačinjena od mahom mladih i poznatih glumaca (Iva Kevra, Jelisaveta Karadžić, Brankica Sebastijanović, Ivana Dudić, Anita Stojadinović, Bogdan Bogdanović, Stefan Radonjić, Dušan Matejić i Miloš Đurović), sinoć je prikazala svoje glumačko umeće građanima Srbobrana, služeći se interakcijom sa prisutnima kao osovinskom tačkom susreta.


Predloge za glumačke poduhvate koji su se ostvarivali na sceni, davali su uglavnom naši najmlađi koji su sedeći u prvim redovima radosnim povicima iskazivali svoje želje i iako su deca bila glasnija, događaj su u nešto većem broju ispratili odrasli, vidno zadovoljni još jednim iznenađenjem ovogodišnjeg Kulturnog leta.

M.Š. 

Postavio: Administrator dana 2019.08.30   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin