Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2256/dve-medalje-za-maratonce/

Verzija za tampu / To ScreenviewDVE MEDALJE ZA MARATONCE!


Tri maratonca iz Srbobrana učestovali su u Bačkoj Topoli gde su trčali trku na 13 km. Postigli su više nego zavidan rezultat i vratili se sa dve medalje.


U nedelju 08.09. održan je 11. Memorijalni maraton "Pal Skenderović" u Bačkoj Topoli na stazi od 13 km, u kojoj je učestvovalo troje Srbobranaca. Na startnoj liniji su bili, naši maratonci, Aleksandra Vrsajković,Slobodan Miković i Zoltan Habi.

Ostvareni su zavidni rezultati, Aleksandra Vrsajković je potvrdila svoj status ozbiljnog maratonca i u kategoriji veterana u ženskoj konkurenciji osvojila drugo mesto, a Slobodan Miković je u kategoriji veterana u muškoj konkurenciji osvojio treće mesto.

- U ne tako masovnoj ali veoma jakoj trci po broju kvalitetnih trkača, bilo je veoma teško ostvariti bilo kakav rezultat ako ne daš svoj maksimum, to govorim iz ličnog iskustva, rekao je za naš portal Slobodan Miković i dodao:

- Vrlo sam zadovoljan nakon trke u Bačkoj Topoli. Dao sam sve od sebe da bi ostvario ovaj rezultat upravo zbog jake konkurencije medju trkačima I ostvario sam svoje najbolje vreme ove sezone.

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign