Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

MOJ HOBI - PROJEKAT KOJI JE MOTIVISAO GIMNAZIJALCE


Projekat „Moj hobi“, čiji su idejni tvorci profesorice Tijana Malezović i Svetlana Pajić Jojkić, a koji je realizovan uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, okupio je mlade srednjoškolce iz Srbobrana, Vrbasa i Bačke Topole...


Subota, 21.septembra 2019, u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Svetozar Miletić“ protekla je radno.U školi su održane dve kreativne radionice u kojima su mladi uzeli puno učešće. Prva radionica imala je za temu proces saponifikacije, a vodila ju je Maja Tutorov, direktorica Gimnazije, koja je po zanimanju profesor hemije. Drugu radionicu vodila je profesorica nemačkog jezika Xanelora Trifunović, a naučila je učesnike veštinama izrade cvetnih aranžmana.Tokom ovih radionica, učenici su takođe razvijali i međupredmetne kompetencije, što je jedan od osnovnih ciljeva nedavnih reformi obrazovanja.


Atmosfera na radionicama bila je kreativna i radna, a mladi iz različitih sredina, osim što su stekli korisna znanja, međusobno su se upoznali i družili. Učenici i profesori naše Gimnazije bili su im odlični domaćini, a svi učesnici su izrazili nameru da ponovo organizuju susrete kroz ovakva kreativna druženja.
 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.09.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen