Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

MOJ HOBI - PROJEKAT KOJI JE MOTIVISAO GIMNAZIJALCE


Projekat „Moj hobi“, čiji su idejni tvorci profesorice Tijana Malezović i Svetlana Pajić Jojkić, a koji je realizovan uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, okupio je mlade srednjoškolce iz Srbobrana, Vrbasa i Bačke Topole...


Subota, 21.septembra 2019, u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Svetozar Miletić“ protekla je radno.U školi su održane dve kreativne radionice u kojima su mladi uzeli puno učešće. Prva radionica imala je za temu proces saponifikacije, a vodila ju je Maja Tutorov, direktorica Gimnazije, koja je po zanimanju profesor hemije. Drugu radionicu vodila je profesorica nemačkog jezika Xanelora Trifunović, a naučila je učesnike veštinama izrade cvetnih aranžmana.Tokom ovih radionica, učenici su takođe razvijali i međupredmetne kompetencije, što je jedan od osnovnih ciljeva nedavnih reformi obrazovanja.


Atmosfera na radionicama bila je kreativna i radna, a mladi iz različitih sredina, osim što su stekli korisna znanja, međusobno su se upoznali i družili. Učenici i profesori naše Gimnazije bili su im odlični domaćini, a svi učesnici su izrazili nameru da ponovo organizuju susrete kroz ovakva kreativna druženja.
 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.09.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


AKI RAHIMOVSKI 05.06.1955. - 22.01.2022.

Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen