Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2263/moj-hobi-projekat-koji-je-motivisao-gimnazijalce/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewMOJ HOBI - PROJEKAT KOJI JE MOTIVISAO GIMNAZIJALCE


Projekat „Moj hobi“, ─Źiji su idejni tvorci profesorice Tijana Malezovi─ç i Svetlana Paji─ç Jojki─ç, a koji je realizovan uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, okupio je mlade srednjoškolce iz Srbobrana, Vrbasa i Ba─Źke Topole...


Subota, 21.septembra 2019, u Gimnaziji i ekonomskoj školi „Svetozar Mileti─ç“ protekla je radno.U školi su odr┼żane dve kreativne radionice u kojima su mladi uzeli puno u─Źeš─çe. Prva radionica imala je za temu proces saponifikacije, a vodila ju je Maja Tutorov, direktorica Gimnazije, koja je po zanimanju profesor hemije. Drugu radionicu vodila je profesorica nema─Źkog jezika Xanelora Trifunovi─ç, a nau─Źila je u─Źesnike veštinama izrade cvetnih aran┼żmana.Tokom ovih radionica, u─Źenici su tako─Ĺe razvijali i me─Ĺupredmetne kompetencije, što je jedan od osnovnih ciljeva nedavnih reformi obrazovanja.


Atmosfera na radionicama bila je kreativna i radna, a mladi iz razli─Źitih sredina, osim što su stekli korisna znanja, me─Ĺusobno su se upoznali i dru┼żili. U─Źenici i profesori naše Gimnazije bili su im odli─Źni doma─çini, a svi u─Źesnici su izrazili nameru da ponovo organizuju susrete kroz ovakva kreativna dru┼żenja.

Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign