Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

POSTAVLjENI REFLEKTORI NA ŠKOLSKI TEREN U NADALjU


Turnir ulica u Nadalju završen, učestvovalo je devet timova, a najbolji su bili igrači ulice Petar Drapšin.


Jedini turnir koji se svake godine održava u našoj opštini, otprilike u isto vreme je turnir u malom fudbalu na školskom terenu u Nadalju.

Na turniru redovno učestuje preko 15 ekipa iz naše opštine i to je bio jedan od razloga zbog kojih se lokalna samouprava odlučila na postavljanje reflektora u školskom dvorištu.

Prvaci turnira


Član opštinskog veća zadužen za sport i omladinu Todor Šimpraga i Boško Rajić, privrednik iz Nadalja, u saradnji sa opštinom Srbobran organizovali su nakon toga noćni turnir ulica u malom fudbalu.

Nadalj, iako malo mesto sa nešto preko 2.000 stanovnika i 15-ak aktivnih fudbalera uspeo je da organizuje 9 timova (ulica). Svako veče, 7 dana, u periodu od 20:00 - 22:30 na školskom terenu okupljalo se 80 takmičara i stotinak navijača, prvi put pod reflektorima.

Tri najbolje ekipe

Kao najbolje ulice istakle su se Petra Drapšina, Braće Jockov i dr. Lazar Rakić. Najbolji igrač turnira bio je Marko Šućov, golman Natan Žarkovački a strelac Srđan Golub.


Kotizacija na turniru bila je 3.000 din, ali pojedine ulice uplaćivale su i veću sumu, pa je ukupno sakupljeno 40.000 dinara.

Sav prihod uplaćen je Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin - Uća", a namenjen je za užinu deci koja nisu u mogućnosti sebi da je priušte.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.08.17   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen