Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

POSTAVLjENI REFLEKTORI NA ŠKOLSKI TEREN U NADALjU


Turnir ulica u Nadalju završen, učestvovalo je devet timova, a najbolji su bili igrači ulice Petar Drapšin.


Jedini turnir koji se svake godine održava u našoj opštini, otprilike u isto vreme je turnir u malom fudbalu na školskom terenu u Nadalju.

Na turniru redovno učestuje preko 15 ekipa iz naše opštine i to je bio jedan od razloga zbog kojih se lokalna samouprava odlučila na postavljanje reflektora u školskom dvorištu.

Prvaci turnira


Član opštinskog veća zadužen za sport i omladinu Todor Šimpraga i Boško Rajić, privrednik iz Nadalja, u saradnji sa opštinom Srbobran organizovali su nakon toga noćni turnir ulica u malom fudbalu.

Nadalj, iako malo mesto sa nešto preko 2.000 stanovnika i 15-ak aktivnih fudbalera uspeo je da organizuje 9 timova (ulica). Svako veče, 7 dana, u periodu od 20:00 - 22:30 na školskom terenu okupljalo se 80 takmičara i stotinak navijača, prvi put pod reflektorima.

Tri najbolje ekipe

Kao najbolje ulice istakle su se Petra Drapšina, Braće Jockov i dr. Lazar Rakić. Najbolji igrač turnira bio je Marko Šućov, golman Natan Žarkovački a strelac Srđan Golub.


Kotizacija na turniru bila je 3.000 din, ali pojedine ulice uplaćivale su i veću sumu, pa je ukupno sakupljeno 40.000 dinara.

Sav prihod uplaćen je Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin - Uća", a namenjen je za užinu deci koja nisu u mogućnosti sebi da je priušte.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.08.17   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen