Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2323/od-ponedeljka-novo-mesto-za-izlazak-i-prijatne-trenutke-uz-bogat-meni/

Verzija za tampu / To ScreenviewOD PONEDELJKA NOVO MESTO ZA IZLAZAK I PRIJATNE TRENUTKE UZ BOGAT MENI!


Kafe -  piceria "Korzo" u ulici Miloša Crnjanskog od ponedeljka ujutro otvara svoja vrata za sve goste koji traže mesto gde će prijatno provesti slobodne trenutke i predahnuti uz jelo, piće, ili vrhunski espresso.


Dugo je pripremano otvaranje, razmišljalo se o svakom detalju, prostor je uređen u maniru sličnih ugostiteljskih objekata koji su se ovenčali slavom, a isto tako za sve goste sa puno entuzijazma i kulinarskog umeća pripreman je spisak jela koja se nalaze u meniju ove picerije. U ponudi je svakodnevno pored više vrsta pizza, doručak "Specijal Korzo", a tu su zatim jela po porudžbini, jela sa roštilja, gotova jela, supe, čorbe, riblji specijaliteti, paste, slane palačinke, obrok salate i poslastice u koje spadaju razne vrste kolača.

Slično je i sa pićima koja su u ponudi. U piceriji Korzo sa posebnim zadovoljstvom svojim gostima nude paletu vrhunskih vina domaćih vinarija Zvonko Bogdan, Kovačević, Deurić, Aleksandrović, Erdevik i mnogih drugih.

Na ljubitelje dobre esspreso kafe takođe su mislili, tako da u kafe - piceriji Korzo, u prijatnom ambijentu, možete popiti omiljeni espresso, macchiato i cappuccino koji su napravljeni od vrhunske vrste kafe Antico sapore.

Radno vreme ovog novog i jedinstvenog ugostiteljskog objekta je radnim danima i nedeljom od 8h do 00h, a petkom i subotom rade sat duže, od 8h do 01h.
 

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign