Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

VLASNIK ZABORAVIO AUTO PORED PUTA?!


Na 2.5 km od Srbobrana, na putu ka Feketiću, danima je pored puta zeleni Audi sa sve registarskim tablicama. Svi koji ovih dana voze tim putem sa čuđenjem gledaju ovaj automobil.


Šta se desilo i kako je ovaj auto završio pored saobraćajnice nije nam poznato, ali kao i mnogima ovih dana privukao nam je pažnju. Izgleda da je ostavljen na milost i nemilost, što se kaže. Po svemu sudeći, neko je digao ruke od ovog auta. Sa auta su skinuta sva četiri točka, izvađen je radio prijemnik, a prozor na suvozačkim vratima stoji poluotvoren. Međutim, ručna kočnica je redovno podignuta.

Ono što je zanimljivo na ovom automobilu koji na prvi pogled ne izgleda uopšte loše, barem što se tiče limarije i unutrašnjosti vozila, tablice su i dalje na njemu.

Da li pripadaju ovom vozilu, ko je vlasnik i zašto je ovako ostavljen, da li se pokvario motor, da li je nestalo goriva, o čemu se ovde zapravo radi, pitanja su na koja odgovor verujemo ima neko drugi. Mi smo samo ovo zabeležili kao zanimljivost, ujedno i kao podsetnik vlasniku, ukoliko naleti na ovaj sadržaj na internetu da dođe, ili pošalje nekog po auto, jer, kako stoje stvari,  uskoro od njega neće ostati ništa.

S.N.

 

  

Postavio: Srbobran.net dana 2019.10.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 82
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen