Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2325/vlasnik-zaboravio-auto-pored-puta/

Verzija za tampu / To ScreenviewVLASNIK ZABORAVIO AUTO PORED PUTA?!


Na 2.5 km od Srbobrana, na putu ka Feketiću, danima je pored puta zeleni Audi sa sve registarskim tablicama. Svi koji ovih dana voze tim putem sa čuđenjem gledaju ovaj automobil.


Šta se desilo i kako je ovaj auto završio pored saobraćajnice nije nam poznato, ali kao i mnogima ovih dana privukao nam je pažnju. Izgleda da je ostavljen na milost i nemilost, što se kaže. Po svemu sudeći, neko je digao ruke od ovog auta. Sa auta su skinuta sva četiri točka, izvađen je radio prijemnik, a prozor na suvozačkim vratima stoji poluotvoren. Međutim, ručna kočnica je redovno podignuta.

Ono što je zanimljivo na ovom automobilu koji na prvi pogled ne izgleda uopšte loše, barem što se tiče limarije i unutrašnjosti vozila, tablice su i dalje na njemu.

Da li pripadaju ovom vozilu, ko je vlasnik i zašto je ovako ostavljen, da li se pokvario motor, da li je nestalo goriva, o čemu se ovde zapravo radi, pitanja su na koja odgovor verujemo ima neko drugi. Mi smo samo ovo zabeležili kao zanimljivost, ujedno i kao podsetnik vlasniku, ukoliko naleti na ovaj sadržaj na internetu da dođe, ili pošalje nekog po auto, jer, kako stoje stvari,  uskoro od njega neće ostati ništa.

S.N.

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign