Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U ZDRAVOM SRBOBRANU ZDRAV DUH

HALA SPORTOVA NA RASPOLAGANJU SPORTISTIMA I REKREATIVCIMA


Jesen je uveliko počela, sportski klubovi su u pogonu, trenira se, u toku su jesenja takmičenja, a vreme je da se i rekreativci uključe i iskoriste infrastrukturne prednosti koje nudi Centar za sport i turizam.


Direktor Centra za sport i turizam, Slobodan Subić je pokazao u predhodnih nekoliko godina da je pravi čovek na pravom mestu. Sa puno entuzijazma preuzeo je ovu funkciju i u međuvremenu mnogo toga je urađeno, a naša hala sportova, iako vremešna, izgleda odlično, sve se održava, unapređuju se uslovi za treninge, utakmice i morate biti prilično maliciozni da bi ste sa negativnim predznakom govorili o funkcionisanju najvažnijih objekta kada pričamo o sportu.

- Želimo da informišemo građane o aktivnostima Centra za sport i turizam i klubova u narednom periodu. Ovo je zapravo javni poziv svim našim sugrađanima da se uključe u bavljenje sportom, aktivno ili rekreativno i iskoriste mogućnosti koje pružamo. Podsetiću da u okviru hale sportova radi kuglana. Radno vreme kuglane je svaki dan, u periodu od 17.00 do 23.00 časa. Ovaj popularni sport je savršena razonoda u predstojećim zimskim mesecima, slobodnih termina još uvek ima, pa vas pozivamo da na vreme rezervišete neke od preostalih, rekao je Subić i dodao:

- Takođe, u ponudi za rekreativce imamo i termine za fudbal i basket u sali u Srbobranu, kao i u sali u Turiji, a sve informacije o slobodnim terminima možete dobiti na broj telefona: 021 731 279 – Milena.

Od ove godine Srbobran je bogatiji za još jedan sportski klub, naime odnedavno svi ljubitelji borilačkih veština u mogućnosti su da pored džudoa, karatea, treniraju i kick box. Ovaj klub počeo je sa radom u maloj sali CST, interesovanje je veliko, a ukoliko ima još zainteresovanih građana, informacije mogu dobiti od Nemanje na broj telefona: 060 323 20 18.

- Drugu godinu za redom u maloj sali održavaju se treninzi joge, a zainteresovani za ovaj vid telesnog vežbanja informacije mogu da dobiju od Suzane na broj telefona 063 86 26 921. Tu su i drugi sportovi, košarka za dečake i devojčice, muški rukomet, a od ove godine i rukomet za devojčice, odbojka za devojčice, kao i fudbal koji će u predstojećim mesecima biti dostupan u hali sportova. Uz poruku da fizička aktivnost može da zameni mnoge lekove, a ni jedan lek ne može da zameni fizičku aktivnost, pozivamo građane da pronađu sebe u jednom od sportova koji su u ponudi, reči su kojima je Subić pozvao sve naše sugrađane da se uključe i fizičkim aktivnostima, vežbom i praktikovanjem sportskih aktivnosti utiču na kvalitet svog života.

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.10.30   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 44
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen