Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U ZDRAVOM SRBOBRANU ZDRAV DUH

HALA SPORTOVA NA RASPOLAGANJU SPORTISTIMA I REKREATIVCIMA


Jesen je uveliko počela, sportski klubovi su u pogonu, trenira se, u toku su jesenja takmičenja, a vreme je da se i rekreativci uključe i iskoriste infrastrukturne prednosti koje nudi Centar za sport i turizam.


Direktor Centra za sport i turizam, Slobodan Subić je pokazao u predhodnih nekoliko godina da je pravi čovek na pravom mestu. Sa puno entuzijazma preuzeo je ovu funkciju i u međuvremenu mnogo toga je urađeno, a naša hala sportova, iako vremešna, izgleda odlično, sve se održava, unapređuju se uslovi za treninge, utakmice i morate biti prilično maliciozni da bi ste sa negativnim predznakom govorili o funkcionisanju najvažnijih objekta kada pričamo o sportu.

- Želimo da informišemo građane o aktivnostima Centra za sport i turizam i klubova u narednom periodu. Ovo je zapravo javni poziv svim našim sugrađanima da se uključe u bavljenje sportom, aktivno ili rekreativno i iskoriste mogućnosti koje pružamo. Podsetiću da u okviru hale sportova radi kuglana. Radno vreme kuglane je svaki dan, u periodu od 17.00 do 23.00 časa. Ovaj popularni sport je savršena razonoda u predstojećim zimskim mesecima, slobodnih termina još uvek ima, pa vas pozivamo da na vreme rezervišete neke od preostalih, rekao je Subić i dodao:

- Takođe, u ponudi za rekreativce imamo i termine za fudbal i basket u sali u Srbobranu, kao i u sali u Turiji, a sve informacije o slobodnim terminima možete dobiti na broj telefona: 021 731 279 – Milena.

Od ove godine Srbobran je bogatiji za još jedan sportski klub, naime odnedavno svi ljubitelji borilačkih veština u mogućnosti su da pored džudoa, karatea, treniraju i kick box. Ovaj klub počeo je sa radom u maloj sali CST, interesovanje je veliko, a ukoliko ima još zainteresovanih građana, informacije mogu dobiti od Nemanje na broj telefona: 060 323 20 18.

- Drugu godinu za redom u maloj sali održavaju se treninzi joge, a zainteresovani za ovaj vid telesnog vežbanja informacije mogu da dobiju od Suzane na broj telefona 063 86 26 921. Tu su i drugi sportovi, košarka za dečake i devojčice, muški rukomet, a od ove godine i rukomet za devojčice, odbojka za devojčice, kao i fudbal koji će u predstojećim mesecima biti dostupan u hali sportova. Uz poruku da fizička aktivnost može da zameni mnoge lekove, a ni jedan lek ne može da zameni fizičku aktivnost, pozivamo građane da pronađu sebe u jednom od sportova koji su u ponudi, reči su kojima je Subić pozvao sve naše sugrađane da se uključe i fizičkim aktivnostima, vežbom i praktikovanjem sportskih aktivnosti utiču na kvalitet svog života.

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.10.30   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


In memoriam Dragan Stojnić (Beograd, 10. novembar 1937 — 19. mart 2003)

Pretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen