Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

U ČETVRTAK ZASEDA SKUPŠTINA!


Na dnevnom redu 23 tačke, otvara se Zmaj Jovina za saobraćaj i biraju se vd direktora Graditelja, Doma kulture i Centra za sport i turizam...


Treća sednica SO Srbobran zakazana je za četvrtak 25.08. sa početkom u devet sati. Čak dvadeset tri tačke dnevnog reda naći će se pred odbornicima.

Između ostalog, odbornici će raspravljati o predlogu Opštinskog veća da se ulica Zmaj Jovina otvori za saobraćaj za vozila do 3.5 tona nosivosti. To znači da bi ova ulica koja je deo kulturno istorijske celine i užeg istorijskog jezgra Srbobrana bila u posebnom režimu saobraćaja.

Na sednici odbornici će takođe raspravljati o rešenju o razrešenju Marije Krstić sa mesta direktora Centra za fizičku kulturu, rekreaciju i turizam. Na mesto vd direktora Centra predložena je Bojana Jokić specijalista strukovni vaspitač iz Srbobrana.

Nakon četiri godine sa mesta direktora Doma kulture razrešava se direktorske funkcije Elizabeta Mavrenski, a na mesto vršioca dužnosti predložena je Branislava Sekulić. 

Na sledećoj sednici SO Srbobran pred odbornicima će se naći i rešenje o razrešenju vršioca dužnosti direktora JKP Graditelj. Umesto dosadašnjeg vd direktora Darka Nenezića magistra ekonomskih nauka, na ovu funkciju predložen je Božo Dragičević diplomirani građevinski inženjer iz Novog Sada.

S.N. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.08.20   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 51
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen