Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

U ČETVRTAK ZASEDA SKUPŠTINA!


Na dnevnom redu 23 ta─Źke, otvara se Zmaj Jovina za saobra─çaj i biraju se vd direktora Graditelja, Doma kulture i Centra za sport i turizam...


Tre─ça sednica SO Srbobran zakazana je za ─Źetvrtak 25.08. sa po─Źetkom u devet sati. ─îak dvadeset tri ta─Źke dnevnog reda na─çi ─çe se pred odbornicima.

Izme─Ĺu ostalog, odbornici ─çe raspravljati o predlogu Opštinskog ve─ça da se ulica Zmaj Jovina otvori za saobra─çaj za vozila do 3.5 tona nosivosti. To zna─Źi da bi ova ulica koja je deo kulturno istorijske celine i u┼żeg istorijskog jezgra Srbobrana bila u posebnom re┼żimu saobra─çaja.

Na sednici odbornici ─çe tako─Ĺe raspravljati o rešenju o razrešenju Marije Krsti─ç sa mesta direktora Centra za fizi─Źku kulturu, rekreaciju i turizam. Na mesto vd direktora Centra predlo┼żena je Bojana Joki─ç specijalista strukovni vaspita─Ź iz Srbobrana.

Nakon ─Źetiri godine sa mesta direktora Doma kulture razrešava se direktorske funkcije Elizabeta Mavrenski, a na mesto vršioca du┼żnosti predlo┼żena je Branislava Sekuli─ç. 

Na slede─çoj sednici SO Srbobran pred odbornicima ─çe se na─çi i rešenje o razrešenju vršioca du┼żnosti direktora JKP Graditelj. Umesto dosadašnjeg vd direktora Darka Nenezi─ça magistra ekonomskih nauka, na ovu funkciju predlo┼żen je Bo┼żo Dragi─Źevi─ç diplomirani gra─Ĺevinski in┼żenjer iz Novog Sada.

S.N. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.08.20   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen