Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/234/u-etvrtak-zaseda-skuptina/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewU ČETVRTAK ZASEDA SKUPŠTINA!


Na dnevnom redu 23 ta─Źke, otvara se Zmaj Jovina za saobra─çaj i biraju se vd direktora Graditelja, Doma kulture i Centra za sport i turizam...


Tre─ça sednica SO Srbobran zakazana je za ─Źetvrtak 25.08. sa po─Źetkom u devet sati. ─îak dvadeset tri ta─Źke dnevnog reda na─çi ─çe se pred odbornicima.

Izme─Ĺu ostalog, odbornici ─çe raspravljati o predlogu Opštinskog ve─ça da se ulica Zmaj Jovina otvori za saobra─çaj za vozila do 3.5 tona nosivosti. To zna─Źi da bi ova ulica koja je deo kulturno istorijske celine i u┼żeg istorijskog jezgra Srbobrana bila u posebnom re┼żimu saobra─çaja.

Na sednici odbornici ─çe tako─Ĺe raspravljati o rešenju o razrešenju Marije Krsti─ç sa mesta direktora Centra za fizi─Źku kulturu, rekreaciju i turizam. Na mesto vd direktora Centra predlo┼żena je Bojana Joki─ç specijalista strukovni vaspita─Ź iz Srbobrana.

Nakon ─Źetiri godine sa mesta direktora Doma kulture razrešava se direktorske funkcije Elizabeta Mavrenski, a na mesto vršioca du┼żnosti predlo┼żena je Branislava Sekuli─ç. 

Na slede─çoj sednici SO Srbobran pred odbornicima ─çe se na─çi i rešenje o razrešenju vršioca du┼żnosti direktora JKP Graditelj. Umesto dosadašnjeg vd direktora Darka Nenezi─ça magistra ekonomskih nauka, na ovu funkciju predlo┼żen je Bo┼żo Dragi─Źevi─ç diplomirani gra─Ĺevinski in┼żenjer iz Novog Sada.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign