Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2346/rk-srbobran-aplauzima-publike-oprostio-se-od-kupa-vojvodine/

Verzija za tampu / To ScreenviewRK SRBOBRAN APLAUZIMA PUBLIKE OPROSTIO SE OD KUPA VOJVODINE


Sinoć u hali sportova u Srbobranu imali smo priliku da uživamo u kvalitetnoj utakmici koju su pružile dve ekipe koje su se sastale u osmini finala Kupa Vojvodine. Srbobranci su izgubili, ali su pokazali još jednom da se u Srbobranu igra dobar rukomet, a da kompaktna ekipa izgara do poslednjeg sudijskog zvižduka.


RK "Srbobran" - RK "Proleter" Zrenjanin 30-35 (11-17)

Bio je to susret u svemu dva neravnopravna takmičara. Na parket hale sportova kao protivnik našoj ekipi izašli su igrači RK PROLETER, predvođeni trenerom Ljubom Obradovićem, selektorom ženske rukometne selekcije Srbije koji se takmiče u Super A ligi Srbije. Ipak, svih 60 minuta pubika je uživala u brzoj i nadahnutoj i kreativnoj igri oba tima. RK Srbobran je još jednom dokazao da je sportski kolektiv koji svakako zaslužuje pažnju i da nije slučajno što su iz utakmicu u utakmicu tribine ispunjene sve većim brojem gledalaca.

Strelci za RK "Srbobran" : Vraneš i Mažić po 8 golova, Tojzan S. 4, Simin 3, Galić i Ristanović 2, Šijačić, Španović i Arizanov po 1 pogodak.

Već u subotu pred svojom pubikom rukometaši Srbobrana dočekuju u ligaškom takmičenju RK Srem iz Sremske Mitrovice. Utakmica se igra u 20.30h.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign