Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2359/rukometai-upisali-drugi-poraz/

Verzija za tampu / To ScreenviewRUKOMETAŠI UPISALI DRUGI PORAZ


Srbobranci ugostili Mitrovčane, ali su izgubili jednu od bitnijih utakmica u TRLS S-Zapad, no,što se kaže „Ima još da se igra“.


RK Srbobran izgubio je utakmicu 7. kola, a 2 boda su otišla u Sremsku Mitrovicu.

RK SRBOBRAN - RK SREM (Sremska Mitrovica) 23:27 (15:14).

Utakmica sa mnogo žara i borbenosti, glasnog navijanja za naše i mnoštvo lepih akcija i atraktivnih golova su obeležili ovo rukometno veče.

Za našu ekipu najefikasniji su bila naša krila, Vladimir Ristanović Piki (6) i Miloš Šijačić (4),kao i pivotmen Aleksa Španović (4). Našu ekipu je predvodio Vuk Milojičić.

Za RK Srem SM najviše golova je postigao Popović Nikola (7), a igrač utakmice je bio golman Mitrovčana Rađenović Vladimir. Trener ekipe je Milutinović Đorđe.

Ono što je nedostajalo rukometašima Srbobrana je osim sportske sreće i duža klupa. Sinoć je bio očigledan nedostatak jednog od pokretača igre, Jovana Simina, a Miloš Vraneš, golgeter tima, odigrao je samo prvo poluvreme.

Naši momci zaslužuju podršku za ono što nam pružaju, što ostavljaju srce na terenu i što igraju zaista lep rukomet.

U četvrtak, 14. Novembra, u 19:15, dolazi u Srbobran LSK iz Laćarka.

B.Š.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign