Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

GROBLJA U SRBOBRANU UREDJENIJA NEGO IKAD


Više od mesec dana traju radovi na uređenju prevoslavnog i katoličkog groblja u Srbobranu. Na zadovoljstvo građana, sve ono što je više od decenije bilo zapušteno sada je popuno uređeno ili će u narednim danima biti privedeno kraju zahvaljujući svakodnevnom vrednom radu radnika Mesne zajednice Srbobran i JKP ,,Graditelj".


Uklonjena je velika količina šuta i rastinja, ofarbane su kapije, uređene staze ali i grobna mesta, što je pogotovo evidentno u delovima gde je korov gotovo obrastao spomenike. Svoj doprinos dali su u dve odvojene akcije na pravoslavnom i katoličkom groblju i aktivisti Srpske napredne stranke koji su podržali ovu inicijativu kao jednu od aktivnosti uređenja našeg naseljenog mesta.

-  Do sada je odveženo oko 30 kamiona kabastog otpada koji je uklonjen sa manje pristupačnih mesta na grobljima a u nerednih nekoliko dana komunalna služba će nastviti da odnosi posečeno rastinje koje je pripremljeno za transport. Pozivamo sve građane da se priključe ovoj i narednim akcijama kako bi zajedničkim snagama učinili da naše mesto bude primer najuređenije sredine, jer Srbobran, Turija i Nadalj to zaslužuju, navodi se u saopštenju JKP ,,Graditelj".

Na fotografijama koje slede možete se uveriti kako su groblja izgledala nekada, a kako nakon uređenja.

PRE:

POSLE:

 

 

  

Postavio: Administrator dana 2019.11.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin