Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2374/nagradni-fond-pola-miliona-dinara/

Verzija za tampu / To ScreenviewNAGRADNI FOND - POLA MILIONA DINARA!


Srbobran će biti domaćin jednog od najvećih novogodišnjih turnira u malom fudbalu. Od ove godine turnir nosi ime Jovice Tešića - Joleta, prerano preminulog predsednika FK Srbobran.


Turnir u malom fudbalu - Memorijal Jovica Tešić - Jole ove godine počinje 21.12. a prijave za turnir se podnose zaključno sa 19. decembrom. Očekuje se veliki broj učesnika, a organizatori su ove godine opština Srbobran, Centar za sport i turizam, FK Srbobran, Mesna zajednica Srbobran i Sportski savez opštine Srbobran.

"Turnir će, na inicijativu fudbalera i, pre svega, prijatelja i poštovalaca rada Jovice Joleta Tešića, uz saglasnosti porodice, nositi ime ovog sportskog radnika. Od sada će turnir imati i memorijalni karakter i igraće se upravo u njegovu čast, sa ciljem očuvanje imena i dela na žalost prerano preminulog sportskog radnika, koji je svojim učešćem i bavljenjem sportom ostavio pozitivan primer kako se entuzijazmom i ljubavlju mogu uraditi prave stvari u sportu", saopšteno je iz Centra za sport i turizam.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign