Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U ZDRAVOM SRBOBRANU ZDRAV DUH

PRIJAVITE EKIPU ZA KUGLANJE


Centar za sport i turizam pokreće takmičenje u kuglanju. Početak opštinskog takmičenja planiran je za 14.decembar, a liga će se igrati do marta 2020.godine. Evo kako izgledaju propozicije takmičenja i šta je potrebno da bi ste se prijavili:


Propozicije određuju da svaki tim čini pet igrača (3+2), a mečevi će se igrati subotom i nedeljom od 17.00 časova. Timovi mogu biti muški, ženski ili kombinovani i biće podeljeni u dve grupe; u prvoj fazi se baca onoliko kola koliko ima ekipa u grupi, nakon toga se pravi presek na timove koji nastavljaju takmičenje u play off odnosno play out fazi. Rezultati ostvareni u grupi se ne prenose u drugi krug takmičenja.

Takođe, ekipe koje prođu u play off igraju za plasman od prvog do šestog mesta, a ekipe koje odu u play out nastavljaju takmičenje u borbi za plasman od sedmog do poslednjeg mesta. Jedan meč traje osam setova (po četiri na svakoj stazi), u okviru seta izvodi se 18 bacanja, igra se na 'čišćenje', i u jednom setu tri igrača izvode po šest hitaca (2h3). Ekipa nema pravo nastupa na meču ukoliko nisu prisutna najmanje tri igrača, u koliko ih je četiri ili pet, izmene su dozvoljene ali ne tokom seta. Vrednuje se ukupan broj oborenih čunjeva ekipno.

Kotizacija po ekipi iznosi 5.000 dinara, liga startuje 14. decembra i igraće se (uključujući pauze zbog praznika) do marta meseca 2020. godine, u zavisnosti od broja timova. Rok za prijave je 13. decembar, a telefoni za prijavu su 021/731-279 i 065/373-07-96, ili lično u kuglani CSR, svakog radnog dana nakon 17.00 časova.

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Administrator dana 2019.11.27

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


In memoriam Dragan Stojnić (Beograd, 10. novembar 1937 — 19. mart 2003)

Pretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen