Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U ZDRAVOM SRBOBRANU ZDRAV DUH

PRIJAVITE EKIPU ZA KUGLANJE


Centar za sport i turizam pokreće takmičenje u kuglanju. Početak opštinskog takmičenja planiran je za 14.decembar, a liga će se igrati do marta 2020.godine. Evo kako izgledaju propozicije takmičenja i šta je potrebno da bi ste se prijavili:


Propozicije određuju da svaki tim čini pet igrača (3+2), a mečevi će se igrati subotom i nedeljom od 17.00 časova. Timovi mogu biti muški, ženski ili kombinovani i biće podeljeni u dve grupe; u prvoj fazi se baca onoliko kola koliko ima ekipa u grupi, nakon toga se pravi presek na timove koji nastavljaju takmičenje u play off odnosno play out fazi. Rezultati ostvareni u grupi se ne prenose u drugi krug takmičenja.

Takođe, ekipe koje prođu u play off igraju za plasman od prvog do šestog mesta, a ekipe koje odu u play out nastavljaju takmičenje u borbi za plasman od sedmog do poslednjeg mesta. Jedan meč traje osam setova (po četiri na svakoj stazi), u okviru seta izvodi se 18 bacanja, igra se na 'čišćenje', i u jednom setu tri igrača izvode po šest hitaca (2h3). Ekipa nema pravo nastupa na meču ukoliko nisu prisutna najmanje tri igrača, u koliko ih je četiri ili pet, izmene su dozvoljene ali ne tokom seta. Vrednuje se ukupan broj oborenih čunjeva ekipno.

Kotizacija po ekipi iznosi 5.000 dinara, liga startuje 14. decembra i igraće se (uključujući pauze zbog praznika) do marta meseca 2020. godine, u zavisnosti od broja timova. Rok za prijave je 13. decembar, a telefoni za prijavu su 021/731-279 i 065/373-07-96, ili lično u kuglani CSR, svakog radnog dana nakon 17.00 časova.

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Administrator dana 2019.11.27

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 63
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen