Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U ZDRAVOM SRBOBRANU ZDRAV DUH

ARIZANOV SE OPROSTIO OD RUKOMETA, NOVI KAPITEN RK SRBOBRAN - VRANEŠ


Nakon završene polusezone, srbobranski rukometaši su se okupili u Lovačkom domu i održali sednicu Skupštine kluba. Predsednik kluba i dalje je rujkometni entuzijasta i sportski radnik, Stevan Bečejac.


U petak 29.11.2019. godine Rukometni klub „Srbobran“ je održao redovnu sednicu Skupštine na kojoj je izabrano novo rukovodstvo kluba. Nekoliko mladih i agilnih momaka koji su se pre nepune dve godine pridružili Stevanu Bečejcu, aktuelnom predsedniku, na novom početku rukometnog sporta u Srbobranu, sada su i imenovani na odgovorne funkcije.

Za predsednika Skupštine izabran je Vladimir Šarčev, u Upravni odbor Stevan Bečejac (predsednik), Rajko Blagojević, Aleksandar Arizanov, Srđan Dinjaški i Milan Šajin, dok su u Nadzorni odbor izabrani Stevan Radović, Bojan Kurdulija i Nandor Brašnjo.

- Ono što krasi novo rukovodstvo, ali i kompletan igrački kadar, je veliko prijateljstvo i iskrena ljubav prema rukometu i naročito prema klubu u kome je svako načinio prve rukometne korake, rekao je Vladimir Šarčev.

Ono što su novoizabrani funkcioneri kluba istakli nakon izbornog postupka jeste da će učiniti sve da ekipi obezbede optimalne uslove za nastavak takmičenja ali i dalji razvoj i napredak kluba. Nastaviće se sa dosadašnjom dugoročnom strategijom kluba da okosnicu prvog tima čine igrači iz Srbobrana, a tek upražnjena mesta ili zarad konkurentnosti ekipe će se dovoditi igrači iz okolnih mesta. Posebno je apostrofiran stručan i predan rad sa mlađim kategorijama koji je preko potreban kako bi se klub postavio na zdrave osnove, a prvi tim imao svake godine priliv mladih igrača.

Jednom od veterana, Aleksandru Arizanov je simbolično uručen uramljen dres broj 4 sa potpisom svih igrača. Kapiten se nakon završene polusezone oprostio od aktivnog igranja rukometa, a klubu će kao i do sada bezrezervno pomagati u nekoj drugoj ulozi. Za novog kapitena promovisan je Miloš Vraneš o čijim igračkim kvalitetima i rukometnom umeću je suvišno trošiti reči, a za njegovog zamenika Jovan Simin.

Druženje je nastavljeno uz večeru i muziku i time svečano spuštena zavesa na prvi deo sezone, a nastavak prvenstva je zakazan za polovinu marta naredne godine.

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.12.04

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 68
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen