Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2409/u-petak-rebanje-za-turnir-u-malom-fudbalu/

Verzija za tampu / To ScreenviewU PETAK ŽREBANJE ZA TURNIR U MALOM FUDBALU


Po svemu sudeći najveći turnir u malom fudbalu na teritoriji Vojvodine odigraće se u vreme novogodišnjih praznika u Srbobranu. Prvi Memorijalni turnir " Jovica Tešić - Jole" okupio je oko 70 ekopa u četiri kategorije.  


Po rečima organizatora još uvek se razmatra dan kada će prve ekipe istrčati na parket hale sportova u Srbobranu, ne zna se da li će to biti subota ili nedelja, ali ono što je definitivno poznato je vreme održavanja žreba koji će odrediti ko će protiv koga na megdan i ko će ptvoriti ovogodišnjer takmičenje.

Žreb će se održati u petak 20.12. u restoranu hale sportova u 14.00h, pa je ovo pozivnica svim predstavnicima ekipa da ukoliko mogu prisustvuju ovom činu.

Podsetićemo, nagradni fond u konkurenciji seniorskih ekipa je pola miliona koji će po završetku turnira, koji je planiran oko desetog januara, biti dodeljen najboljim timovima turnira:

  1. mesto 300.000 dinara,
  2. mesto 150.000 dinara,
  3. mesto 50.000 dinara.

S.N.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "U zdravom Srbobranu zdrav duh" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign