Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

LEPO JE ŽIVETI U BAJKAMA


Predstava "Deda Mrazova vremenska mašina", proizvod saradnje Tatjane Vujanić, koreografa plesne grupe Zvezdice i dece članova ove grupe, uspešno je prikazana u ponedeljak u sali Malog pozorišta.


Sudar različitih bajkovitih motiva u jednom šou oduševio je najmlađe, a razrađene koreografija, kvalitetna kostimografija i celokupan i očigledan trud uložen u ovu predstavu, zaintrigrao je i same roditelje koji su sa decom posetili ovaj događaj.

Tatjana Vujanić, koordinator i koreograf Zvezdica, izjavila je:

"Plesna grupa Zvezdice sada već tradicionalno svake godine novogodišnjim koncertom obeleže predstojeće praznike. Tokom školske godine imamo dosta nastupa za koje se uporedo pripremamo, tako da za ovu predstavu nismo imali mnogo vremena. Deca vole scenske nastupe i zato su sa velikim zadovoljstvom i odgovornošću spremala novogodišnji program. Tekst sam pisala sama i uradila koreografije. Ove godine sam se odlučila da to budu bajke Čarobnjak iz Oza, Aladin i Petar Pan, jer deca najviše uživaju uz bajke." - izjavila je Vujanić, dodajući:

"Kao koreograf veoma sam zadovoljna onim što su moje balerine izvele večeras i ponosna sam na njih. Trud i timski rad se i ovoga puta isplatio, jer smo ispunili očekivanja dece koja su se družila sa nama. Što je najvažnije i mi smo se igrali i zajedno sa njima uživali na sceni. To i jeste moja misija da se deca prvenstveno zabave i druže tokom nastupa."

Na kraju Tatjana s javno obratila i svojim malim balerinama:

"Zahvaljujem se mojim devojčicama na odličnom nastupu. Blistale su, kao prave zezdice. Zbog osmeha na njihovim licima i svakog pokreta koji su sa ljubavlju odigrale, moje je srce puno. Sa velikim zadovoljstvom posle zasluženog odmora zajedničkim snagama krećemo dalje u nove radne pobede, jer lepo je živeti u bajkama i dečijem bezbrižnom svetu."

U susret Novoj godini, Deda Mraz je iskoristio ovu priliku i svim Zvezdicama podelio novogodišnje paketiće.

M.Š. 

Postavio: Administrator dana 2019.12.26   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 43
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen