Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

OKA─îIO KOPA─îKE O KLIN!


Trener koji je u poslednjih dvadeset godina u─Źio klince prve fudbalske korake napustio je fudbal. "Vreme je za fudbalsku penziju", ka┼że Mile Bošnjak...


Fudbalski klub Srbobran oprostio se simboli─Źno od jednog velikog trenera. U fudbalsku penziju otišao je Mile Bošnjak. Ovaj trener najmla─Ĺih generacija u poslednjih dvadeset godina prvim fudbalskim koracima nau─Źio je mnoge de─Źake koji su se zaljubili u fudbalsku loptu.

Oproštaj je bio emotivan i nabijen emocijama, ali kako ka┼że sedamdeset─Źetvorogodišnji Mile Bošnjak vreme je da se pru┼żi šansa mla─Ĺima. Uprava FK Srbobran u znak zahvalnosti za sve što je u─Źinio u predhodne dve decenije za klub iz Šumice uru─Źio mu je zahvalnicu kluba. Srbobran.net je zabele┼żio ovaj simboli─Źni rastanak.

Kako je rekao, ─Źika Mile ─çe uvek biti tu da pomogne i savetom podr┼żi mlade trenere koji su preuzeli rad u školi fudbala FK Srbobran. Trenutno oko stotinjak de─Źaka i devoj─Źica trenira fudbal u nekoliiko kategorija, a školom koordinira trener Dušan Joli─ç.

Evo šta je prilikom uru─Źenja zahvalnice, ispred uprave kluba, rekao Slaviša Tešanovi─ç:

Mile Bošnjak tako─Ĺe se obratio prigodnim re─Źima:

Ovom prilikom ─Źlanovi uprave FK Srbobran pohvalili su se da su iz sopstvenih sredstava i uz donatorsku pomo─ç renovirali dva toaleta, ali da još uvek ima dosta toga što treba da se uradi u svla─Źionicama, a tu o─Źekuju pomo─ç lokalne samouprave.

Da li je situacija u svla─Źionici alarmantna i da li je potrebno osim toaleta da se renovira i prostor koji igra─Źi koriste za tuširanje prosudite sami:

S.N 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.08.23   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 127
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen