Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

OKAČIO KOPAČKE O KLIN!


Trener koji je u poslednjih dvadeset godina učio klince prve fudbalske korake napustio je fudbal. "Vreme je za fudbalsku penziju", kaže Mile Bošnjak...


Fudbalski klub Srbobran oprostio se simbolično od jednog velikog trenera. U fudbalsku penziju otišao je Mile Bošnjak. Ovaj trener najmlađih generacija u poslednjih dvadeset godina prvim fudbalskim koracima naučio je mnoge dečake koji su se zaljubili u fudbalsku loptu.

Oproštaj je bio emotivan i nabijen emocijama, ali kako kaže sedamdesetčetvorogodišnji Mile Bošnjak vreme je da se pruži šansa mlađima. Uprava FK Srbobran u znak zahvalnosti za sve što je učinio u predhodne dve decenije za klub iz Šumice uručio mu je zahvalnicu kluba. Srbobran.net je zabeležio ovaj simbolični rastanak.

Kako je rekao, čika Mile će uvek biti tu da pomogne i savetom podrži mlade trenere koji su preuzeli rad u školi fudbala FK Srbobran. Trenutno oko stotinjak dečaka i devojčica trenira fudbal u nekoliiko kategorija, a školom koordinira trener Dušan Jolić.

Evo šta je prilikom uručenja zahvalnice, ispred uprave kluba, rekao Slaviša Tešanović:

Mile Bošnjak takođe se obratio prigodnim rečima:

Ovom prilikom članovi uprave FK Srbobran pohvalili su se da su iz sopstvenih sredstava i uz donatorsku pomoć renovirali dva toaleta, ali da još uvek ima dosta toga što treba da se uradi u svlačionicama, a tu očekuju pomoć lokalne samouprave.

Da li je situacija u svlačionici alarmantna i da li je potrebno osim toaleta da se renovira i prostor koji igrači koriste za tuširanje prosudite sami:

S.N 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.08.22   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin