Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/243/okaio-kopake-o-klin/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewOKA─îIO KOPA─îKE O KLIN!


Trener koji je u poslednjih dvadeset godina u─Źio klince prve fudbalske korake napustio je fudbal. "Vreme je za fudbalsku penziju", ka┼że Mile Bošnjak...


Fudbalski klub Srbobran oprostio se simboli─Źno od jednog velikog trenera. U fudbalsku penziju otišao je Mile Bošnjak. Ovaj trener najmla─Ĺih generacija u poslednjih dvadeset godina prvim fudbalskim koracima nau─Źio je mnoge de─Źake koji su se zaljubili u fudbalsku loptu.

Oproštaj je bio emotivan i nabijen emocijama, ali kako ka┼że sedamdeset─Źetvorogodišnji Mile Bošnjak vreme je da se pru┼żi šansa mla─Ĺima. Uprava FK Srbobran u znak zahvalnosti za sve što je u─Źinio u predhodne dve decenije za klub iz Šumice uru─Źio mu je zahvalnicu kluba. Srbobran.net je zabele┼żio ovaj simboli─Źni rastanak.

Kako je rekao, ─Źika Mile ─çe uvek biti tu da pomogne i savetom podr┼żi mlade trenere koji su preuzeli rad u školi fudbala FK Srbobran. Trenutno oko stotinjak de─Źaka i devoj─Źica trenira fudbal u nekoliiko kategorija, a školom koordinira trener Dušan Joli─ç.

Evo šta je prilikom uru─Źenja zahvalnice, ispred uprave kluba, rekao Slaviša Tešanovi─ç:

Mile Bošnjak tako─Ĺe se obratio prigodnim re─Źima:

Ovom prilikom ─Źlanovi uprave FK Srbobran pohvalili su se da su iz sopstvenih sredstava i uz donatorsku pomo─ç renovirali dva toaleta, ali da još uvek ima dosta toga što treba da se uradi u svla─Źionicama, a tu o─Źekuju pomo─ç lokalne samouprave.

Da li je situacija u svla─Źionici alarmantna i da li je potrebno osim toaleta da se renovira i prostor koji igra─Źi koriste za tuširanje prosudite sami:

S.N
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign