Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

TITULA ODBRANJENA - KRALJEVINA SRBIJA ŠAMPIONI TURNIRA!


Branilac prošlogodišnje titule „Kraljevina Srbija“ i „Fortuna“ u finalu. Uz „svetski“ doček igrača na teren, viđena su 3 gola, strepnja i uzbuđenje sa tribina, borba na terenu, znoj koji lije sa igrača, uložen trud i snaga za titulu, dočarali su nam i ulepšali ovu utakmicu i celokupan turnir. Kraljevina Srbija je dve godine uzastopno pobednik novogodišnjeg turnira u Srbobranu!


Završen je novogodišnji turnir pod nazivom „Memorijalni turnir Jovica Tešić – Jole“. Posle "ludog i napetog dana", u subotu, dobili smo osvajače turnira u svim starosnim kategorijama. Dodeljene su sve nagrade, kako ekipne, tako i individualne, najperspektivniji igrači i ekipe nagrađeni su medaljama i peharima, ali i novčano uz vaučere.

Pored napetosti iz utakmica, napetost je na tribine donelo i izvlačenje tiketa, kroz koje smo saznali ko dobija nagradne vaučere iz raznih kategorija. Glavna nagrada je bila – letovanje u Sutomoru, 10 dana za jednu osobu, a dobili smo tri dobitnika glavne nagrade.

- Kupovinom tiketa svi učesnici ove nagradne igre pokazali su humanost i želju da pomognu i zahvaljujemo se na tome, reči su organizatora turnira. Podsetićemo, sav prihod od ulaznica biće utrošen u humanitrarne svrhe.

Evo i rezultata utakmica koje su odigrane juče, poslednjeg dana turnira:

UTAKMICE ZA TREĆE MESTO:

FK Hajduk Kula – Front Lajnersi1:2 (pioniri)

Da Mi Jo Trending – Milumi Žabalj 4:0 (kadeti)

Leteći Holandjanin – VMR Alatnica 2:6 (veterani)

VMR Alatnica – Gradina Sistem 1:2 (seniori)

UTAKMICE ZA PRVO MESTO:

FK Srbobran – Zotrix 1:1 (2:1 nakon penala) (pioniri)

Joletovi Šampioni– Komšije 1:0 (kadeti)

Max Bet B. Jarak – Berlinger House 1:1 (2:3 nakon penala) (veterani)

Fortuna – Kraljevina Srbija 0:1 (seniori)

- Svakom igraču je lepo da igra na ovakvom turniru, sve je bilo odlično i nemam ni jednu zamerku uz sve čestitke organizatorima, rekao je u izjavi za medije Boris Bodonji, član ekipe "Kraljevina Srbijas" i zvanično najbolji igrač turnira.

- Srbobran je postao centar rekreativnog sporta i zahvaljujući ovom turniru, o Srbobranu će se dugo pričati lepim rečima. Pored toga dve ekipe iz Srbobrana, u kategoriji pionira i kadeta su pobednici, tako da ulažemo velike nade u njih i s pravom možemo da se nadamo da ćemo imati uskoro finaliste iz Srbobrana i u kategoriji seniora, reči su Todora Šimprage, u ime organizatora, odmah nakon proglašenja pobednika.

Gotova je još jedna prelepa sportska priča za ovu zimsku sezonu. Od 21. decembra do 12. januara, gledali smo lep fudbal u Srbobranu, uz odličnu organizaciju i još bolje utakmice.

B.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2020.01.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen