Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2445/titula-odbranjena-kraljevina-srbija-ampioni-turnira/

Verzija za tampu / To ScreenviewTITULA ODBRANJENA - KRALJEVINA SRBIJA ŠAMPIONI TURNIRA!


Branilac prošlogodišnje titule „Kraljevina Srbija“ i „Fortuna“ u finalu. Uz „svetski“ doček igrača na teren, viđena su 3 gola, strepnja i uzbuđenje sa tribina, borba na terenu, znoj koji lije sa igrača, uložen trud i snaga za titulu, dočarali su nam i ulepšali ovu utakmicu i celokupan turnir. Kraljevina Srbija je dve godine uzastopno pobednik novogodišnjeg turnira u Srbobranu!


Završen je novogodišnji turnir pod nazivom „Memorijalni turnir Jovica Tešić – Jole“. Posle "ludog i napetog dana", u subotu, dobili smo osvajače turnira u svim starosnim kategorijama. Dodeljene su sve nagrade, kako ekipne, tako i individualne, najperspektivniji igrači i ekipe nagrađeni su medaljama i peharima, ali i novčano uz vaučere.

Pored napetosti iz utakmica, napetost je na tribine donelo i izvlačenje tiketa, kroz koje smo saznali ko dobija nagradne vaučere iz raznih kategorija. Glavna nagrada je bila – letovanje u Sutomoru, 10 dana za jednu osobu, a dobili smo tri dobitnika glavne nagrade.

- Kupovinom tiketa svi učesnici ove nagradne igre pokazali su humanost i želju da pomognu i zahvaljujemo se na tome, reči su organizatora turnira. Podsetićemo, sav prihod od ulaznica biće utrošen u humanitrarne svrhe.

Evo i rezultata utakmica koje su odigrane juče, poslednjeg dana turnira:

UTAKMICE ZA TREĆE MESTO:

FK Hajduk Kula – Front Lajnersi1:2 (pioniri)

Da Mi Jo Trending – Milumi Žabalj 4:0 (kadeti)

Leteći Holandjanin – VMR Alatnica 2:6 (veterani)

VMR Alatnica – Gradina Sistem 1:2 (seniori)

UTAKMICE ZA PRVO MESTO:

FK Srbobran – Zotrix 1:1 (2:1 nakon penala) (pioniri)

Joletovi Šampioni– Komšije 1:0 (kadeti)

Max Bet B. Jarak – Berlinger House 1:1 (2:3 nakon penala) (veterani)

Fortuna – Kraljevina Srbija 0:1 (seniori)

- Svakom igraču je lepo da igra na ovakvom turniru, sve je bilo odlično i nemam ni jednu zamerku uz sve čestitke organizatorima, rekao je u izjavi za medije Boris Bodonji, član ekipe "Kraljevina Srbijas" i zvanično najbolji igrač turnira.

- Srbobran je postao centar rekreativnog sporta i zahvaljujući ovom turniru, o Srbobranu će se dugo pričati lepim rečima. Pored toga dve ekipe iz Srbobrana, u kategoriji pionira i kadeta su pobednici, tako da ulažemo velike nade u njih i s pravom možemo da se nadamo da ćemo imati uskoro finaliste iz Srbobrana i u kategoriji seniora, reči su Todora Šimprage, u ime organizatora, odmah nakon proglašenja pobednika.

Gotova je još jedna prelepa sportska priča za ovu zimsku sezonu. Od 21. decembra do 12. januara, gledali smo lep fudbal u Srbobranu, uz odličnu organizaciju i još bolje utakmice.

B.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign