Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / GLOBAL NEWS

UKRAO KOLA HITNE POMOCI JER NIJE HTEO TAKSIJEM DA SE VRATI KUCI!


Medicinski radnik Ijan Benet (48) iz Velike Britanije ukrao je kola hitne pomoći jer nije hteo pijan taksijem da se vraća kući.


Kako prenose brtianski mediji Ijan Benet (48) zvao je iz telefonske govornice Hitnu pomoć pošto se vraćao iz bara, tvrdeći da neko ima srčani udar.

Kada su medicinski radnici stigli na mesto uzbune, njegove kolege sa kojima je pio pretvarale su se da neko od njih ima infarkt.

On je iskoristio trenutak, uvukao se u vozilo i odvezao ga 27 kilometara iz Čester sitija do Rankorna i ostavio ga kraj puta.

Policija je vozilo našla korišćenjem kamera i satelitske navigacije, a zatim utvrdila da je Benet, koji je 18 godina bio zaposlen u ambulatnoj službi, odgovoran za krađu i uhapsila ga.

Tako da je osuđen je na 18 meseci robije pošto jer je kao prvo lažno pozvao ekipu Hitne pomoći, a kao drugo mortus pijan ukrao vozilo i odvezao se blizu kuće, jer nije hteo da se vraća taksijem.

Benetu je ranije oduzeta vozačka dozvola zbog konzumiranja alkohola, a sud mu je naložio da mora da plati 3.000 funti (oko 3.500 evra) kazne zbog štete na vozilu Hitne pomoći.

Takođe, nekadašnji medicinski radnik je otac četvoro dece, a njegov advokat rekao je da je zbog ovog događaja veliku štetu pretrpeo njegov brak.

Izvor: Zanimljivostidana.com 

Postavio: Global News dana 2020.01.19

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen