Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / GLOBAL NEWS

PRODALI DEDIN TROSED PA IH NOVI VLASNIK NAZVAO I PROMENIO IM ŽIVOT!


Neverovatan i divan potez novog vlasnika!


Kupiš kauč za 4.000 dinara, pa u njemu pronađeš pravo bogatstvo! Zvuči suludo, ali upravo se to dogodilo jednom čoveku iz Mičigena koji je u polovnom kauču koji je platio svega 35 dolara pronašao čak 43.000 dolara.

 

Hauard Kirbi je u jednoj radnji u Ovosu kupio polovan kauč i ne sluteći da se u jastucima krije pravo bogatstvo. Kada je došao kući shvatio je da je nabasao na nečiju slamaricu i pozamašnu svotu novca. Međutim, umesto da zadrži novac Hauard se vratio u radnju i tražio da se pronađeni štek vrati vlasniku.

- Sigurno je da je i njemu potreban novac. Mogao bi dosta stvari da reši u životu, ali je rekao da je čuo glas od boga koji mu govori da novac ne pripada njemu i sve je vratio - rekao je prodavac u radnji koji je Kirbiju i prodao kauč.

Iz radnje su odmah ugovorili susret sa pravim vlasnikom kauča i Kirbi se sastao sa njima u četvrtak kako bi im vratio novac.

- Mi smo nazvali porodicu i rekli smo im da je čovek koji je kupio njihov kauč pronašao nešto što bi oni sigurno želeli da im se vrati. Bili su u šoku - objasnio je prodavac.

Ispostavilo se da je kauč pripadao deki koji je preminuo prošle godine. Niko nije ni znao da je deda unutra skrivao novac. Porodica je prvo pomislila da je Kirbi pronašao neke fotografije pa su zato pristali da se nađu sa njim, nisu ni slutili da je u pitanju novac...

. 

Postavio: Global News dana 2020.01.19

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen