Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / GLOBAL NEWS

ŽENA JE POTROŠILA HILJADE EVRA NA SUĐENJE ZBOG LJUBIMCA!


Džeki Hol, Britanska psihoterapeutkinja, vlasnica crno-belog mačka sklonog skitnji, potrošila je hiljade funti na sudski spor protiv komšinice koju je posećivao i kod koje se hranio neverni Ozi.


Svaki put kad bi se vratio iz lutanja u svoj dom u kvartu Brekenberi Vilidž u Londonu, Ozi nije bio iscrpljen, već naprotiv, vraćao se punog stomaka i svilenaste dlake, pišu britanski dnevnici. 

 

Vlasnicima je teško padalo mačkovo neverstvo, pa su kupili ogrlicu sa ugrađenim GPS-om u novembru 2015. kako bi pratili njegova kretanja. 

I prodrli su u tajni život Ozija, koji nije ganjao ženke niti se tukao s mačorima, nego je mirno boravio kod komšinice, ugledne slikarke, gde je imao svoj ležaj i lično posuđe za jelo.

U osam navrata Ozijeva vlasnica, psihoterapeutkinja, ulovila ga je kod komšinice. Uzalud je komšinica tvrdila da mačku nije činila ništa nažao i da je kod nje mažen kao u i sopstvenom domu, ali psihoterapeutkinja je pokrenula pravnu bitku na koju su dve strane potrošile više od neverovatnih 20.000 funti (23.000 evra).

Posle nekoliko godina sudski spor je zaključen i prema presudi, komšinica je pristala da ograniči svoja druženja sa Ozijem.

 Evo i originalnog članka iz britanskog Sana. 

Postavio: Global News dana 2020.01.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen