Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / GLOBAL NEWS

DOSADILO JOJ DA GLEDA PIJANOG MUŽA PA MU SPREMILA GADNU OSVETU


Umorna od navike njenog muža da pije, jedna žena iz Meksika odlučila je da ga natera da pomisli kako je postao alergičan na alkoholna pića, tako što mu je ubacivala prirodne laksative kao što su ricinusovo ulje i ekstrakt šljive u pivo.


Posle savetovanja na različitim internet stranicama i forumima, Mišel N., mlada žena iz meksičke savezne države Sinaloa, osmislila je plan kako svoga supruga Hozea Brajana da natera da prestane da pije.

Uspela je da nabavi mešavinu ricinusovog ulja i ekstrakta šljive i počela je da stavlja nekoliko kapi u njegove pivske flaše, kako bi postigla blagi, postupni laksativni efekat. Hoze je kasnije rekao policiji da mu je bilo čudno to što mu je žena stalno nudila da mu donosi i otvara pivo, ali ednostavno je „pustio da bude voljen i mažen“, prenosi Oddity Central.

 

Kako su prirodni laksativi započeli da rade svoj posao u Hozeovim crevima, supruga je pokušala da ga uveri da je proliv znak alergije, najverovatnije na alkohol. On nije želeo da dopusti da mu strah pokvari uživanje u alkoholu, pa je počeo da pije tablete za želudac i nastavio da pije normalno. Ženi je čak u šali rekao da je wc blizu, pa neće imati problema. 

Postavio: Global News dana 2020.01.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen