Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

POKLON PAKETI IZ MESNIH ZAJEDNICA ZA DJAKE NAŠIH OSNOVNIH ŠKOLA


Na inicijativu Mesnih zajednica, uz podršku lokalne samouprave članovi Saveta sve tri Mesne zajednice danas su posetili Osnovne škole u našoj opštini i podelili poklon pakete učenicima nižih razreda.


Bilo je ovo prijatno iznenađenje za sve učenike. Akcija je prvi put organizovana a ideju je objasnio u nekoliko rečenica Ninoslav Jokanović, predsednik Saveta Mesne zajednice Srbobran, ujedno zahvalivši se svima koji su pomogli da se ova ideja realizuje u našim Osnovnim školama.

- Ovo je prvi put da smo organizovali ovakvu podelu poklona deci, učenicima. Do sada smo uglavnom pažnju usmeravali na sport i poljoprivredu, a sada smo odlučili da se na ovaj način angažujemo i pružimo podršku obrazovanju naše dece. Sveti Sava je školska slava i u tom smislu, takođe smo želeli da damo svoj mali, skroman doprinos obeležavanju ovog velikog dana za naše školstvo, rekao je Jokanović prilikom posete OŠ Vuk Karadžić i dodao:

- U saradnji sa lokalnom samoupravom, Domom kulture i još par naših saradnika u sve tri Mesne zajednice pripremili smo ove edukativne poklon pakete za učenike nižih razreda u sve četiri škole u našoj opštini. Koliko smo mogli da vidimo deca su odlično reagovala, videli smo osmehe na njihovim licima i zadovoljstvo. U svim školama smo lepo dočekani i nadamo se da je ovo dobar početak saradnje Mesnih zajednica i škola u našoj opštini.

Deca su dobila sveske i olovke, a pripremljeno je ukupno preko 600 paketa U OŠ "Vuk Karadžić" podeljeno je 230, OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" 240 i po 90 paketa u OŠ "Petar Drapšin" i OŠ "Žarko Zrenjanin Uča".

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2020.01.24   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 55
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen