Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

NASTAVLJAMO I DALJE SA OVAKVIM AKCIJAMA


Ovo je poruka koja se čula danas u Turiji prilikom podele poklon paketa učenicima nižih razreda OŠ "Petar Drapšin", a koju je organizovao Savet MZ Turija u saradnji sa lokjalnom samoupravom u sklopu obeležavanja Dana Svetog Save.


Ukupno 79 učenika nižih razreda u Turiji, dobili su danas paket u kome su bili sveske olovke, bojice, sve ono što inače svakodnevno koriste u svom radu i na osnovu reakcije deca su bila više nego zadovoljna.

- Na ideju smo došli nakon što smo na nivou sve tri Mesne zajednice organizovali podelu paketića deci na Badnje veče. Videli smo da je reakcija bila odlična, da je akcija uspešno prihvaćena od najmlađih, ali i od roditelja i to nam je dalo za pravo da još jednom pažnju usmerimo na decu, rekao je član Saveta MZ Turija, MIlan Srdanović.

Predsednik Saveta, Miloš Jovanović - Šovljan potvrdio je da će se sa ovakvim akcijama nastaviti i zahvalio se na saradnji svim saradnicima koji su učestovali u realizaciji ove akcije u okviru obeležavanja školske slave - Sveti Sava.

Slično je bilo i u Nadalju. Tamo je decu poklonima obradovala u ime MZ Nadalj, predsednica Saveta, Dejana Aleksijević.

- Danas su podeljeni pokloni, a u okviru obeležavanja školske slave - Sveti Sava. Naša škola u Nadalju ima ukupno 94. dece u prva četiri razreda, s tim što na našu sreću, u četvrtom razredu imamo dva odeljenja.  Obezbedili smo poklone za svako dete, ali na žalost mnogi su danas zbog bolesti izostali, ali će poklone dobiti naknadno. Odlučili smo se da poklon bude paket sa školskim priborom i da na taj način podržimo decu u učenju, kazala je Dejana Aleksijević koja se takođe zahvalila na podršci lokalnoj zajkednici pre svega a potom i svim ostalim pojedincima i udruženjima koji su dali svoj doprinos.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2020.01.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 9
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen