Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

TURINCI DOBRODOŠLI U SOMBOR!


Sombor, 07.02. 11.00h

Od ranog jutra Sombor je u znaku turinskih kobasica. Promocija 36. Kobasicijade traje dok ovo objavljujemo, a kolone ljudi su ispred kućica koje su članovi Udruženja Kobasicijada postavili na Trgu Svetog trojstva, gde se prodaju roštilj, sveže i sušene kobasice iz Turije.


Turinci od jutros rade punom parom. Zamirisali su svojim roštiljima Sombor. Sve je u znaku promocije 36. Kobasicijade koja će se ove godine održati u Turiji, poslednjeg vikenda.

Još jednom se dokazalo da "stara ljubav zaborava nema". Po pravilu promocije u Soomboru su uvek dobro posećene a proda se sve što se donese. Po svemu sudeći tako će biti i danas. Lep, sunčan dan omogućio je da ovo druženje Turinaca sa Somborcima bude još bolje, lepše i plodonosnije.

Lokalni mediji su došli na "Ćelavi trg" da isprate ovu svetkovinu kobasice i verodostojno prenesu informacija do onih koji danas možda ne mogu da dođu u centar Sombora, te ih pozovu da budu gosti Turinaca na 36. Kobasicijadi koja se ove godine održava 28. 29. februara i 01.marta.

Ranislav Stankov daje izjave za medije i poziva sve ljubitelje kobasica da dođu u Turiju i vide i probaju čudo od kobasice koja će ove godine biti duga 2.036 metara.

Danas su sa članovima Udruženja Kobasicijada u Sombor otišli i predstavnici opštine, kao i Mesne zajednice Turija.

- Moram da kažem da sam više nego zadovoljan. Naišli smo na veliko gostoprimstvo, a kako kažu članovi Kobasicijade, ovo je najuspešnija promocija u Somboru poslednjih godina. Vreme nas je poslužilo, a ove godine Kobasicijada je u znak dobre volje i zahvalnosti na gostoprimstvu darivala Gerontološki centar i SOŠO "Vuk Karadžić" paketima kobasica iz Turije, rekao je za naš sajt Miloš Jovanović, predsednik Saveta MZ Turija.

S.N.

 

  

Postavio: Administrator dana 2020.02.07   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen