Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

TURINCI DOBRODOŠLI U SOMBOR!


Sombor, 07.02. 11.00h

Od ranog jutra Sombor je u znaku turinskih kobasica. Promocija 36. Kobasicijade traje dok ovo objavljujemo, a kolone ljudi su ispred kućica koje su članovi Udruženja Kobasicijada postavili na Trgu Svetog trojstva, gde se prodaju roštilj, sveže i sušene kobasice iz Turije.


Turinci od jutros rade punom parom. Zamirisali su svojim roštiljima Sombor. Sve je u znaku promocije 36. Kobasicijade koja će se ove godine održati u Turiji, poslednjeg vikenda.

Još jednom se dokazalo da "stara ljubav zaborava nema". Po pravilu promocije u Soomboru su uvek dobro posećene a proda se sve što se donese. Po svemu sudeći tako će biti i danas. Lep, sunčan dan omogućio je da ovo druženje Turinaca sa Somborcima bude još bolje, lepše i plodonosnije.

Lokalni mediji su došli na "Ćelavi trg" da isprate ovu svetkovinu kobasice i verodostojno prenesu informacija do onih koji danas možda ne mogu da dođu u centar Sombora, te ih pozovu da budu gosti Turinaca na 36. Kobasicijadi koja se ove godine održava 28. 29. februara i 01.marta.

Ranislav Stankov daje izjave za medije i poziva sve ljubitelje kobasica da dođu u Turiju i vide i probaju čudo od kobasice koja će ove godine biti duga 2.036 metara.

Danas su sa članovima Udruženja Kobasicijada u Sombor otišli i predstavnici opštine, kao i Mesne zajednice Turija.

- Moram da kažem da sam više nego zadovoljan. Naišli smo na veliko gostoprimstvo, a kako kažu članovi Kobasicijade, ovo je najuspešnija promocija u Somboru poslednjih godina. Vreme nas je poslužilo, a ove godine Kobasicijada je u znak dobre volje i zahvalnosti na gostoprimstvu darivala Gerontološki centar i SOŠO "Vuk Karadžić" paketima kobasica iz Turije, rekao je za naš sajt Miloš Jovanović, predsednik Saveta MZ Turija.

S.N.

 

  

Postavio: Administrator dana 2020.02.07   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin