Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2584/kolubara-prvak-drugog-sretenjskog-turnira-u-rukometu/

Verzija za tampu / To ScreenviewKOLUBARA - PRVAK DRUGOG SRETENJSKOG TURNIRA U RUKOMETU


Rukometaši iz Lazarevca bili su u subotu najbolja ekipa u konkurenciji sa rukometašima iz Novog Bečeja i Srbobrana i zasluženo su sa sobom kući poneli pobednički pehar drugog Sretenjskog turnira u organizaciji RK Srbobran.


Nije ovo bio turnir za dokazivanje, pre bi se reklo da je ovo bio susret tri tima koji su se okupili kako bi uživali u rukometu, sportu koji najviše vole. RK Kolubara iz Lazarevca ipak je bila u subotu najbolji tim. Oni su pobedili najpre domaći RK Srbobran, rezultatom 33:20, a potom u poslednjoj utakmici sa partnerom iz Super B lige Sever-Centar, RK Jedinstvo iz Novog Bečeja. U finišu pokazali su ipak da je ovo bio njihov dan i odneli su pobedu rezultatom 23:22.

Naši rukometaši bili su neravnopravan partner gostima iz Lazarevca i Novog Bečeja, ali su pokazali borbenost i dali su sve od sebe kako bi koiko toliko parirali očigledno boljim ekipama, što dokazuje i rang takmičenja. U drugoj utakmici izgubili su od Jedinstva rezultatom 31:17.

Bio je ovaj turnir odlična prilika da trener Vuk Milojičić vidi sa kakvim igračkim kapitalom startuje ovog proleća i gde su mogućnosti za jačanje tima. Priliku da se na parketu pojave dobili su svi prijavljeni igrači, uključujući i najmlađe. Prvenstvo za RK Srbobran u Trećoj ligi Sever - "Zapad" nastavlja se u martu prvom utakmicom u prolećnom delu, a Srbobranci će biti gosti LSK iz Laćarka. Do tada ima dosta vremena da se vidi gde su manjkavosti i da se u prvenstvo uđe maksimalno spremno. RK Srbobran u nastavak sezone krenuće sa sredine tabele, tj sa petog mesta.

Nakon podele pehara i znamenja za učešće na turniru (priznanja je uručio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški) upriličeno je rukometno druženje u Lovačkom domu.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign