Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2588/lopovi-ukrali-toalet-papir/

Verzija za tampu / To ScreenviewLOPOVI UKRALI TOALET PAPIR!


Trojica naoružanih pljačkaša ukrali su 50 paketa toaletnog papira u vrednosti od nekoliko stotina dolara u Hongkongu, gde zbog koronavirusa vlada nestašica upravo robe koju su ukrali!


Trojica muškarca naoružana noževima presrela su dostavljača koji je prevozio toaletni wc papir za jednu radnju u četvrti Mong Kok, koja je inače poznata po sukobima trijada kao i naoružanih bandi.

 Policija je uspela da ih uhvati. Prema njihovom izveštaju pljačkaši su zapretili dostavljaču koji im je potom dao rolne toalet papira. Pljačkaši su oteli 600 rolni u vrednosti od oko 130 dolara.


U Hongkongu trenutno vlada nestašica toaletnog papira zbog paničnog kupovanja zaliha uzrokovanog strahom od koronavirusa.

Širom Hongkonga ljudi čekaju u redovima ispred prodavnica nakon što roba dođe na police. Uprkos obećanjima vlade da će snabdevanje hranom i drugim kućnim potrepštinama teći neometano, ponestaje toaletnog papira.

Osim toaletnog papira, građani Hongkonga masovno kupuju i pirinač, testeninu, kao i proizvode za čišćenje, a gotovo je nemoguć nabaviti zaštitne maske i rukavice.

Slična panika zavladala je i u Singapuru gde je potvrđeno 75 slučajeva zaraze koronavirusom.

(zanimljivostidana.com)
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign