Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2609/letujte-ove-godine-sa-nama-sutomore-2020/

Verzija za tampu / To ScreenviewLETUJTE OVE GODINE SA NAMA - SUTOMORE 2020


Odmaralište "Plava obala" u Sutomoru posluje u sastavu "Doo Odmaralište Srbobran". Moderno trospratno zdanje odmarališta smešteno je u centru Sutomora, uz samu morsku obalu i jednu od najvećih plaža u ovom delu Jadrana, koja gleda na otvoreno, biserno čisto more. Ovih dana objavljena je ponuda za letovanje tokom ove godine.


Odmaralište je pogodno za odmor tokom cele godine. Savremeno je opremljeno i raspolaže sa 104 ležaja raspoređenih u 34 sobe. Tu su dva četvorokrevetna apartmana, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne sobe, sala za društvena okupljanja i dnevni boravak, odmaralište takođe ima Wi-Fi internet. Sve sobe imaju sopstvenu terasu, kupatilo, klimu i frižider. Ishrana gostiju organizovana je u restoranu IZVOR u neposrednoj blizini odmarališta.

     Usluge gostima se pružaju na bazi polupansiona, pansiona i noćenja. Iskustvo u radu sa gostima duže od 25 godina garancija je kvaliteta usluga, a ljubaznost i predusretljivost su glavna odlika osoblja odmarališta.

        Sutomore je živo mesto sa bogatim dnevnim i noćnim sadržajima. Sutomorska plaža je peskovita i duga je 1250 m, a u njenom zaleđu se nalaze brojni restorani, kafei i diskoteke.

     Ističemo prednost lokacije samog naselja. Leti je Sutomore vrlo živo mediteransko mesto s bogatim dnevnim i noćnim sadržajima. Smešteno uz prugu Beograd - Bar, Jadransku magistralu i u neposrednoj blizini luke Bar (oko šest kilometara). Sutomore je dobro povezano sa drugim poznatim turističkim mestima (Ostrog, Petrovac, Budva, i dr.), što omogućava organizaciju jednodnevnih izleta.

     Turistička ponuda na plaži je bogata (iznajmljivanje ležajki, suncobrana, pedalina, daske za jedrenje), a mogući su i izleti - zakup čamaca za obilazak obale, ribolov ili obilazak obale u organizovanim turama.

PonudU za ovogodišnje letovanje možete videti OVDE

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign