Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

AKADEMCI PRVI POBEDNICI STREET BASKET TURNIRA 3X3


Leto koje polako ostaje za nama biće upamćeno po dva turnira. Drugi je završen pre par dana, a pobednici su ekipa "Akademci".


Trg Republike oživeo je ovog leta kroz dva sportska događaja. Najpre prvi meorijalni turnir "Milenko Genčić"  u street footboll-u, iz večeri u veče okupljao je na stotine ljubitelja ovog atraktivnog sporta, a potom su na red došli zaljubljenici u basket. Na Trg republike postavljen je koš, a prijavljene ekipe su svake večeri predhodnih dana atraktivnim potezima i borbenošću potvrdile da se u Srbobranu oduvek igrao dobar basket.

Finalno veče bila je prava poslastica i prilika kada su najbolji tokom turnira zaigrali između sebe.

Prvo mesto pripalo je ekipi AKADEMCI koji su u finalnoj utakmici bili bolji od ekipe FULL CAFFE. Treće mesto osvojili su METAL X DREAM TEAM. 

Organizator je proglasio i najboljeg igrača turnira i trojkaša. Najbolji među najboljima bio je MILAN SAVANOVIĆ, a svoje umeće u izvođenju trojki pozazao je i zasluženo osvojio titulu najboljeg trojkaša na turniru STEFAN REKIĆ.

Alfa i omega oba ova turnira je Todor Šimpraga, član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu. U neformalnom razgovoru sa njim saznali smo da je ideja mnogo za neke nove sportske događaje i da je izuzetno zadovoljan odzivom na koji su naišli kako turnir u street footballu, tako i ovaj upravo završeni u street basketu. Uskoro ćemo sa njim napraviti i jedan poduži razgovor i saznati šta nas to još očekuje predstojećih dana kada su sport i omladina u pitanju.

Galeriju sa preko sto fotografija nastalih tokom finalne večeri napravio je mladi i talentovani Dejan Krstić, a možete ih videti ovde. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.09.01   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 40
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen