Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

JAVNA PREZENTACIJA PROGRAMA ZA ZAPOŠLJAVANJE


"Ovim putem pozivamo sve poslodavce i sve zainteresovane građane koji žele da pokrenu sopstveni biznis da u petak, 13. marta u 09.00 časova, prisustvuju prezentaciji javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje za 2020. godinu, poručuju iz Nacionalne službe za zapoljavanje.


Prema Nacionalnom planu zapošljavanja za 2020. godinu i programu rada Nacionalne službe za zapošljavanje za 2020. godinu, dana 28. februara objavljeni su javni pozivi/konkursi za realizaciju programa i mera aktivne politike zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje. Ovi konkursi biće javno predstavljeni za nekoliko dana u Srbobranu.

"Ovim putem pozivamo sve poslodavce i sve zainteresovane građane koji žele da pokrenu sopstveni biznis da u petak, 13. marta u 09.00 časova, prisustvuju prezentaciji javnih poziva i konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje za 2020. godinu.

Cilj promocije je da se što više poslodavaca upozna sa planiranim programima i merama Nacionalne službe za zapošljavanje za 2020. godinu, kako bi dobili potpune informacije i odabrali program u skladu sa svojim potrebama. Na raspolaganju su sredstva za realizaciju programa stručne prakse, pripravnika, javnih radova, samozapošljavanja, subvencija za nova radna mesta, obuke na zahtev poslodavaca, sticanje praktičnih znanja kao i posebni programi za osobe sa invaliditetom.

Prezentacija će se održati u sali Skupštine opštine Srbobran, Trg slobode 2, Srbobran. Registracija učesnika je od 08.30 časova. Kotizacija za učešće je bez naknade.

Molimo Vas da nam svoj dolazak na prezentaciju potvrdite najkasnije do ponedeljka, 09. marta na e-mail Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran: kler.srbobran@gmail.com

Prilikom prijave napišite naziv poslodavca, adresu, broj telefona, e-mail i kontakt osobe koja će prisustvovati prezentaciji. Iskoristite priliku da se upoznate sa finansijskim olakšicama i podsticajima kojima možete unaprediti svoje poslovanje i ujedno doći do adekvatnih kadrova", navodi se u pozivu Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran. 

Postavio: Administrator dana 2020.03.06

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 74
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen