Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / IZBORI 2020

SNS VOJVODINE OBJAVIO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


SNS Vojvodine osudila je, kako kažu u saopštenju, skandalozni pokušaj opstrukcije izbornog procesa od strane Željka Bogojevića, člana Opštinske izborne komisije opštine Srbobran ispred Grupe građana „Branko Gajin“.


U saopštenju koje je večeras emitovano na sajtu vojvodina.sns.org.rs se kaže:

Srpska napredna stranka Vojvodine najoštrije osuđuje skanadalozni pokušaj opstrukcije izbornog procesa od strane Željka Bogojevića, člana Opštinske izborne komisije opštine Srbobran ispred Grupe građana „Branko Gajin“.

Bogojević, poznat kao jedan od organizatora neuspelih šetnji organizacije „1 od 5 miliona“, napravio je presedan zahtevom da pregleda sve izjave birača, koji su podržali tri izborne liste, ali i da zapiše njihova imena i prezimena i adrese. Da skanadal bude veći, po proglašenju lista Bogojević je uzeo 24 overene izjave birača i zadržao ih, zahtevajući da bude uhapšen. Posebno zabrinjava činjenica da policija, nije reagovala iako je bila obaveštena o incidentu.

Srpska napredna stranka Vojvodine upozorava na providne pokušaje narušavanja izbornog procesa od strane pojedinaca , koji očigldeno deluju u saradnji sa onima, koji se zalažu za bojkot izbora u strahu od suda naroda, koji bi im na izborima pokazao šta misli o njihovoj politici. U očaju, sprečeni da kradu i otimaju od naroda, preko svojih poslušnika pokušavaju da izazovu incidente, jer je to ono što odlično rade: govore jezikom mržnje demonstrirajući nasilje.

Za razliku od njih Srpska napredna stranka vodi politiku rada, prosperiteta i vrhunskih rezultata, koje priznaje čitav svet. Da nastavimo tim putem neće nas sprečiti nikakvi tajkuni, plaćenici stranih ambasada ni fašisti. A pogotovo ne njihovi poslušnici maskirani u grupe građana.

  

Postavio: Administrator dana 2020.03.06   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 34
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen