Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / IZBORI 2020

AKTIVISTI SNS DELE KARANFILE ŽENAMA POVODOM OSMOG MARTA


Tokom ranih jutarnjih časova, Srpska napredna stranka izašla je pred građane okupljene na staroj pijaci na Begluku, kako bi čestitala Osmi mart svojim sugrađankama. Pripadnici SNS obišli su sve pripadnice lepšeg pola koje su se okupile na ovom mestu, čestitajući im, uz predate karanfile, Dan žena.  


Kako smo čuli ovim gestom počeo je celodnevni angažman članova i funkcionera SNS tokom kojeg će, prema rečima kandidata SNS na listi za odbornike u SO Srbobran, Todora Šimprage, našim sugrađankama biti poklonjen nemali broj karanfila i ruža.

- Srpska napredna stranka danas sprovodi jednu lepu akciju na teritoriji opštine Srbobran. U toku dana podelićemo ukupno 1500 karanfila i u sklopu angažmana bićemo pozicionirani na tri lokaliteta u Srbobranu i na po jednom mestu u Turiji i Nadalju. Samo u Srbobranu u ovu akciju uključilo se više od 40 naših aktivista, uz još po 15 u Turiji i Nadalju, i svi oni će tokom celog današnjeg dana, deliti ruže i karanfile, kazao je Šimpraga i dodao:

- Pored pijace na Begluku, u Srbobranu se cveće deli i u samom centru, ali i na platou ispred Mesne zajednice, dok u Turiji i Nadalju akciju sprovodimo samo u centrima mesta. Srpska napredna stranka brine o ženama svih 365 dana u godini, ali kako je ovo ipak njihov dan, mi ćemo zbog toga lepšem polu danas biti posvećeni maksimalno. Ovom prilikom i zvanično: Srećan vam 8. mart..

Medijima se obratio i Radivoj Debeljački, takođe kakdidat za odbornika SNS na predstojećim lokalnim izborima 26.aprila:

- Nama u Srpskoj naprednoj stranci veoma je važno da žene u svakom segmentu života budu potpuno ravnopravne sa muškarcima, što se može videti kroz različite inicijative koje sprovodi naša organizacija. Žene su potpuno uključene u politički i društveni život na svim nivoima, a prethodnom periodu mogli ste videti da su žene dobile istaknute uloge u mnogim javnim ustanovama i samoj opštini, što mislim da je veoma važno napomenuti. Kroz ovu i slične akcije pokazujemo da brinemo o ženama, a ono što smo danas želeli da izrazimo jeste i zahvalnost.

Pored aktivista SNS danas su na pijaci na Begluku bile i članice udruženja "Ruka spasa". One su ženama na istom mestu delile pripremljene poklone - rukotvorine od drveta.

M.Š.



 

Postavio: Administrator dana 2020.03.08   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA



Pretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
Statistika







Ko je online?
clanova: 0, gostiju: 46
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen