Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

POKLONILI ŠEST TELEVIZORA!


Organizacioni odbor novogodišnjeg turnira u malom fudbalu danas je prijatno iznenadio OŠ "Vuk Karadžić", saznali smo iz ove škole.


Školu su posetili, ispred organizacionog odbora, Jovica Andrić, član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu, Ninoslav Jokanović, predsednik Saveta Mesne zajednice Srbobran i Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam. Oni su školi pokonili novi plazma TV prijemnik. Isti poklon dobiće sve četiri osnovne škole naše opštine.

Direktorka škole Julkica Popović zahvalila se na poklonu kome će se posebno obradovati učenici koji pohađaju produženi boravak.

- Nakon poslednjeg turnira u kasi je preostalo novca i u organizacionom odboru turnira odlučili smo da za taj novac kupimo i poklonimo svakoj školi u našoj opštini po jedan televizor. Takođe, dva televizora poklonili smo predškolskoj ustanovi "Radost", jedan za vrtić u Turiji i jedan za vrtić "Snežana" u Srbobranu. Mislimo da je jako važno da deca koja borave u predškolskoj ustanovi i školama imaju najbolje uslove i ovo je naš skroman doprinos, rekao je kratko, za naš portal, Slobodan Subić u ime Organizacionog odbora Memorijalnog turnira u malom fudbalu "Jovica Tešić - Jole".

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2020.03.09   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


AKI RAHIMOVSKI 05.06.1955. - 22.01.2022.

Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen