Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / IZBORI 2020

DIREKTORKA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD, BISERKA VESELINOVI─ć DELI VIZIJU SRPSKE NAPREDNE STRANKE


Jedna od osoba koja je ceo svoj radni vek posvetila brizi o socijalno ugro┼żenim gra─Ĺanima je direktorka Centra za socijalni rad Biserka Veselinovi─ç koja i danas sa istim zalaganjem predano obavlja svoj posao razumevaju─çi potrebe svih korisnika. Ovih dana postala je ─Źlan Srpske napredne stranke.


Sa više od tri decenije radnog iskustva i sa preko dvadeset godina na mestu najodgovornije osobe Centra za socijalni rad, prepoznala je podršku lokalne samouprave koju je javno pohvalila a dokaz za to je i u─Źlanjenje u Srpsku naprednu stranku koja je u prethodnom mandatu imala najve─çu odgovornost prema gra─Ĺanima u svim oblastima društvenog delovanja.

Upravo je ovakvo me─Ĺusobno poverenje podstrek da opština Srbobran u narednom periodu o─Źekuje još ve─çu finansijsku i stru─Źnu podršku pokrajinskih i republi─Źkih organa kako bi se zajedni─Źkim snagama ostvarili još bolji rezultati.

Centar za socijalni rad
Osnovan još davne 1963. godine Centar za socijalni rad opštine Srbobran jedna je od najva┼żnijih institucija na lokalnom nivou sa prvenstvenim ciljem socijalne zaštite najugro┼żenijih gra─Ĺana opštine Srbobran. Sve to ne bi bilo mogu─çe bez dobre saradnje i maksimalne podrške lokalne samouprave koja je u prethodne ─Źetiri godine vodila brigu o svim socijalno ugro┼żenim gra─Ĺanima i time je Srbobran postao jedna od vode─çih opština u Srbiji po podršci koju pru┼ża onim licima kojima je pomo─ç najneophodnija. Kao jedan od prioriteta tako─Ĺe je i briga prema osobama sa invaliditetom kako bi korisnici ovih usluga bili na stru─Źan i društveno odgovoran na─Źin integrisani u društvo, a istovremeno se radilo i na društvenoj svesti o uklanjanju predrasuda prema osobama sa invaliditetom. 

Postavio: Administrator dana 2020.03.09   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 49
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen