Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / IZBORI 2020

DIREKTORKA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD, BISERKA VESELINOVI─ć DELI VIZIJU SRPSKE NAPREDNE STRANKE


Jedna od osoba koja je ceo svoj radni vek posvetila brizi o socijalno ugro┼żenim gra─Ĺanima je direktorka Centra za socijalni rad Biserka Veselinovi─ç koja i danas sa istim zalaganjem predano obavlja svoj posao razumevaju─çi potrebe svih korisnika. Ovih dana postala je ─Źlan Srpske napredne stranke.


Sa više od tri decenije radnog iskustva i sa preko dvadeset godina na mestu najodgovornije osobe Centra za socijalni rad, prepoznala je podršku lokalne samouprave koju je javno pohvalila a dokaz za to je i u─Źlanjenje u Srpsku naprednu stranku koja je u prethodnom mandatu imala najve─çu odgovornost prema gra─Ĺanima u svim oblastima društvenog delovanja.

Upravo je ovakvo me─Ĺusobno poverenje podstrek da opština Srbobran u narednom periodu o─Źekuje još ve─çu finansijsku i stru─Źnu podršku pokrajinskih i republi─Źkih organa kako bi se zajedni─Źkim snagama ostvarili još bolji rezultati.

Centar za socijalni rad
Osnovan još davne 1963. godine Centar za socijalni rad opštine Srbobran jedna je od najva┼żnijih institucija na lokalnom nivou sa prvenstvenim ciljem socijalne zaštite najugro┼żenijih gra─Ĺana opštine Srbobran. Sve to ne bi bilo mogu─çe bez dobre saradnje i maksimalne podrške lokalne samouprave koja je u prethodne ─Źetiri godine vodila brigu o svim socijalno ugro┼żenim gra─Ĺanima i time je Srbobran postao jedna od vode─çih opština u Srbiji po podršci koju pru┼ża onim licima kojima je pomo─ç najneophodnija. Kao jedan od prioriteta tako─Ĺe je i briga prema osobama sa invaliditetom kako bi korisnici ovih usluga bili na stru─Źan i društveno odgovoran na─Źin integrisani u društvo, a istovremeno se radilo i na društvenoj svesti o uklanjanju predrasuda prema osobama sa invaliditetom. 

Postavio: Administrator dana 2020.03.09   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen