Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2675/koje-su-karakteristike-osoba-roenih-u-martu/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewKOJE SU KARAKTERISTIKE OSOBA RO─ÉENIH U MARTU?


Osobe ro─Ĺene u martu su kreativne, energi─Źne i strastvene. Vole da u┼żivaju u ┼żivotu i da pokazuju svoje talente, ali ─Źuvaju svoju privatnost. Otkrivamo vam sve njihove karakteristike!


 

 

1. Osobe ro─Ĺene u martu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prosu─Ĺuju karaktere. Vole da posmatraju i procenjuju druge ljude i teško ih je prevariti.

2. Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izra┼żenu umetni─Źku "┼żicu". Uspešne su u likovnoj umetnosti i dizajnu, a posebno su nadarene za muziku. Istra┼żivanja su pokazala da je najviše peva─Źa i svira─Źa me─Ĺu ljudima ro─Ĺenim u martu.

3. Velikodušne su i saose─çajne, zato privla─Źe druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i ─Źesto su drugima rame za plakanje.

4. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe ro─Ĺene u martu su povu─Źene i misteriozne kad je re─Ź o njihovom privatnom ┼żivotu. Vole da sanjare u samo─çi, miru i tišini, pa izbegavaju bu─Źna mesta i gu┼żvu.

5. Verne su i duboko posve─çene ljudima do kojih im je stalo, pa ─çe ostati uz njih i u najte┼żim ┼żivotnim trenucima.

6. Vrlo su prilagodljive, pa znaju da se sna─Ĺu i u "nemogu─çim" situacijama. Smele su, energi─Źne i sposobne za multitasking, odnosno za obavljanje više poslova odjednom.

7. Vole da putuju i u┼żivaju u novim i uzbudljivim stvarima, stoga im odgovara promena okoline i boravak u prirodi.

8. Imaju filozofski pristup ┼żivotu i pomno analiziraju svet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom, pa nisu podlo┼żne tu─Ĺim uticajima.

9. Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov entuzijazam je zarazan. Šire radost gde god se nalazili i znaju da se smeju i u najte┼żim trenucima.

10. Njihova strastvenost neretko ih odvodi u dramati─Źnost, ─çudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo poverenje.

Izvor: Zadovoljna.hr
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign