Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2677/milo-medju-svojima/

Verzija za tampu / To ScreenviewMILOŠ MEDJU SVOJIMA!


- Dobro veče dragi moji i drago mi je da sam ponovo u Srbobranu. Kao pravi džentlmen, kada sve prođe, svim damama želim srećan osmi mart. Volite se i ljubite se jer bez prave ljubavi, prave emocije, dobre pesme i dobrog vina – nema života, rekao je na početku koncerta sinoć, Miloš Radović


Već nekoliko godina za redom, Miloš Radović gostuje u Srbobranu, uoči proleća.Tradicija se nastavila se i ove godine zbog čega je ovaj renomirani izvođač starogradske i evergrin muzike, šansona i šlagera, ponovo zapevao u Srbobranu.

Radović je u Srbobranu nastupao, u sali Malog pozorišta, zajedno sa svojim bratom, klavijaturistom i prof. Aleksandrom Radovićem i violinistom, članom orkestra RTV, Gojkom Romanićem.

Prateći dvojac, otvorio je veče sentimentalnim instrumentalom, ljubavnom temom iz filma „Kum“, a potom se na binu popeo Miloš Radović i pobrao aplauze publike.

Repertoar je bio raznovrstan i moglo bi se reći, čak, inovativan, no u nastup su svakako velikim delom bili uvršteni klasici poput starog šlagera, „Jesen stiže, dunjo moja“.

Naravno, nisu izostale, nove, autorske pesme ovog rado viđenog pevača u Srbobranu.

M.Š.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign