Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / GLOBAL NEWS

UKRAO OSAM MOTORA DA BI IMPRESIONIRAO DEVOJKU!


Mladić iz Nju Delhija uhapšen je prošle subote, nakon što je ukrao najmanje osam motocikala kako bi impresionirao svoju devojku koja ga je navodno zadirkivala zbog toga što ga nema ni jedna motor.


Osumljičeni lopov motora u medijma se navodi samo kao Lalit, navodno se nikada nije zazirao od prisustva na raznim zabavama u oblasti Nju Delhija, kao i način da impresionira svoju devojku.

Tako je Valentinovo, prošlog meseca, njegovi napori prema devojci su se činili besmislenima, pošto ga je počela zadirkivati da nema svoj motocikl.


Bila je u pravu, ali osećao je povređen zbog njenih reči, pa je zajedno sa bliskim prijateljem Lalit odlučio da će dobiti ne jedan, već mnogo motocikala kako bi dokazao koliko vredi svojoj devojci.  Nažalost, njegov plan o impresioniranju devojke ga je samo odvelo u zatvor!

Lalit i njegov prijatelj Saheed smislili su plan kako da nakupe što više skupih motocikala i puštajući ih polako u pormet tj u saobraćaj prošlog meseca. U početku je sve išlo glatko i par je uspeo da ukrade niz skupih dvotočkaša, preciznije 8 motora ali njihovi podvizi ubrzo su privukli pažnju policije, koja im je postavila zamku.

Policija je 6. marta dobila informaciju da su dva potencijalna kradljivca motocikla bila na području dela grada Delhija zvanog Dvark i onda im je policja postavlila zamku.

Kamere su bile postavljene na ključnim mestima, a kada su dvojica osumnjičenih primećeni kako se voze skupi motocikl bez registarskih tablica, zaustavljeni su i vozilo je bilo  provereno.  Pokazalo se da je prijavljeno da je skupi motor bio ukraden 21. februara iz Bindapur-a u gradu Delhiju.

Lopovi su na kraju priznali zločin i policiji su rekli da su u stvari ukrali osam motocikala iz različitih delova indijske prestonice Delhi

Na pitanje zašto je jedan pošteni radnik vodenih postrojenja koji poštuje zakone pribegao krađi, Lalit je rekao da je sve to način da impresionira njegovu devojku nakon što ga je zadirkivala da nema svoj motor!

Izvor: zanimljivostidana.com 

Postavio: Global News dana 2020.03.15

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 11
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen